Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 dni po terminie test negatywny czy jest jeszcze jakaś szansa?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 2 dni po terminie miesiączki i dzisiejszy test wyszedł negatywny. Staramy się o dziecko z mężem już kilka miesięcy. Jak myślicie, czy jest jeszcze szansa, że jestem w ciąży? Wiem, że nikt mi nie powie czy jestem czy nie, ale może ktoś miał taki przypadek, że test pozytywny wyszedł dopiero kilka dni po terminie okresu? Czy już nie robić sobie nadziei? :( Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Ja co prawda nie miałam miesiączki jak zaszłam ale pierwszy test wyszedł neg mimo że byłam już w 3-4 tygodniu ciąży. Pozytywny wyszedł dopiero w 9 tyg i to z mega blada druga kreska

Gość gość
Jest nadzieja. Mi przez 3 tygodnie po okresie testy wychodziły negatywne (okres brak). Zrobiłam beta hcg- ciąża.

Gość gość
Ja tez tak mialam, 4 dni po terminie dopiero mega blada druga kreska. Dzis zaczynamy 3 miesiąc♥. Trzymam kciuki i za Was:-)

Gość gość
Dziękuję dziewczyny. Wprawdzie nie mam regularnych cykli co do dnia, termin często waha się średnio dwa dni w jedną czy w drugą stronę. Dziś mam 2 dni po terminie miesiączki patrząc na długość ostatniego cyklu. Trochę się podłamałam, ale mam jeszcze taką malutką nadzieję, że może jeszcze jest szansa.

Gość gość
mi test wyszedł dopiero tydzień po terminie @