Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abaczek

Slimtox dobrym suplementem diety

Polecane posty

Hej, znacie suplement diety Slimtox ( www.slimtox.pl )? Co sądzicie o tej mieszance ziół? Produkt ten jest w 100%naturalny więc powinien być dobry, prawda?

Gość wiśnia_na_torcie
Duzym plusem Slimtox-a jest to, że właśnie jest w 100% naturalny, więc człowiek nie faszeruje się chemicznymi składnikami,które mogą rozwalić wątrobę, ale pije całkiem przyjemny ziołowy napar. Osobiście jestem zadowolona z tego produktu.

Gość gość
Jest dobry, smaczny i przyspiesza trawienie.

Gość monika migal
też polecam, daje zadowalajace efekty

Gość Michał W
czesc dziewczyny, mam mały problem. Moja dziewczyna ma hopla na punkcie odchudzania i produktów eko, dlatego chciałbym jej podarować w prezencie mikołajkowym produkt Slimtox. Nie wiem tylko czy mimo tej swojej obsesji nie obraziłaby się o coś takiego? Mówiła mi o tym produkcie ze sto razy ze by chciala wyprobowac, ale nigdy nie miala wystarczajaco kasy. Pomozcie

Gość Annastazja24
Michale W jesli Twoja dziewczyna chce bardzo wyprobowac Slimtoxa to chyba bardzo dobry pomysl na prezent. A jesli mialaby miec pretensje do kogos o to ze jest to produkt wspomagajacy odchudzanie to na pewno nie do Ciebie a do Świętego Mikołaja :) Kupuj śmiało, sama chciałabym dostać taki upominek

Gość Michał W
dzieki dziewczyny! zaryzykowalemi kupilem mojej ten SLIMTOX, o dziwo byla zachwycona z prezentu az mi sie wierzyc nie chcialo taka byla zadowolona. jeszcze raz wielkie dzieki za rade