abaczek 0 Napisano Listopad 25, 2014 Hej, znacie suplement diety Slimtox ( www.slimtox.pl )? Co sądzicie o tej mieszance ziół? Produkt ten jest w 100%naturalny więc powinien być dobry, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiśnia_na_torcie Napisano Listopad 25, 2014 Duzym plusem Slimtox-a jest to, że właśnie jest w 100% naturalny, więc człowiek nie faszeruje się chemicznymi składnikami,które mogą rozwalić wątrobę, ale pije całkiem przyjemny ziołowy napar. Osobiście jestem zadowolona z tego produktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2014 Jest dobry, smaczny i przyspiesza trawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika migal Napisano Listopad 27, 2014 też polecam, daje zadowalajace efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał W Napisano Grudzień 2, 2014 czesc dziewczyny, mam mały problem. Moja dziewczyna ma hopla na punkcie odchudzania i produktów eko, dlatego chciałbym jej podarować w prezencie mikołajkowym produkt Slimtox. Nie wiem tylko czy mimo tej swojej obsesji nie obraziłaby się o coś takiego? Mówiła mi o tym produkcie ze sto razy ze by chciala wyprobowac, ale nigdy nie miala wystarczajaco kasy. Pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annastazja24 Napisano Grudzień 2, 2014 Michale W jesli Twoja dziewczyna chce bardzo wyprobowac Slimtoxa to chyba bardzo dobry pomysl na prezent. A jesli mialaby miec pretensje do kogos o to ze jest to produkt wspomagajacy odchudzanie to na pewno nie do Ciebie a do Świętego Mikołaja :) Kupuj śmiało, sama chciałabym dostać taki upominek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał W Napisano Grudzień 10, 2014 dzieki dziewczyny! zaryzykowalemi kupilem mojej ten SLIMTOX, o dziwo byla zachwycona z prezentu az mi sie wierzyc nie chcialo taka byla zadowolona. jeszcze raz wielkie dzieki za rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach