Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki Polki doradźcie w sprawie udrożnienia

Polecane posty

Gość gość

syfonu w kuchni. Od pół roku czuję nieprzyjemny zapach wydobywający się z rur. Próbowałam parę razy w tygodniu używać Kreta ( tego oryginalnego) ,zalewać wrzątkiem i nic. Odkręcanie tych wszystkich rur na dole odpada, kiedys w starym mieszkaniu tak zrobilam i pomimo ze wszystko dobrze zakręciłam i tak się lało.Nie chcę powtórki. Macie moze jakieś mega mocne preparaty które dały by radę usunąc ten smród??

Gość gość
jest różnica między udrażnianiem, ale pozbywaniem się zapachów, chociaż kret na "zapachy" też powinien pomóc, bo usuwa zalegające i śmierdzące resztki, może domestosem spróbuj? ale i tak marnie to widzę, skoro kret nie pomógł

Gość gość
Nie da rady. Jak Kret nie pomógł to lipa. Mam to samo w łazience, czuc z prysznica, postawilam airwick psikajacy i tlumi ten smród.

Gość gość
Niestety, ale jedynym sposobem jest rozkręcenie syfonu. Bo skoro kret nie podołał to już nic innego nie pozostaje ;/ Resztki muszą już być mocno zbite ;/

Gość gość
a może masz taki zlew z ociekaczem z boku- ten ociekacz też trzeba dyzenfekować, ja mam taki mały, leży tam druciak, mydło i korek od zlewu- a potrafi z niego śmierdzieć- znaczy raz śmierdziało, bo teraz go myję i dyzenfekuję tak samo często jak zlew i w te małe otwory wpuszczam domestos

Gość gość
U mnie w kuchni tez czasami smierdzi. Wlewam srodek ale w żelu. Jak za pierwszym razem nie pomoże to wlewam jeszcze raz i zawsze działa.