Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2718

koszulka prezent na Mikołajki Warszawa

Polecane posty

Gość gość2718

Witajcie, Jeśli szukacie wyjątkowego prezentu na Mikołajki w rozsądnej cenie? Mamy świetnie rozwiązanie dla Was .... koszulkę z nadrukiem. Taki prezent możesz wykonać od ręki projektując go na naszej stronie www.projektant-nadrukow.pl lub odwiedzając nasza pracownię na Nowym Świecie 60 w Warszawie . Pomagamy w dostosowaniu grafiki i zrobieniu projektu. Koszulka z nadrukiem AR w cenie już od 35 zł ! Zadzwoń do Nas 517 365 232

Gość GosiaSzram
Lubie to !!! :) właśnie szukałam pomysłu na prezent dla znajomej, dozobaczenia :)

Gość Agnieszka19ad
Czy na Nowym Świecie można wykonać koszulkę w ekspresie w sobotę ? Będę wdzięczna za info bo sprawa pilna a dziś obdzwoniłam kilka pracowni i wszyscy jutro mają zamknięte :/

Gość gość
Na Nowym Świecie mają czynne także w soboty do 14 i robią koszulki w trybie ekspresowym, przetestowane wiec info sprawdzone

Gość AlicjaGajdka89
Cześć, odświeżam tema. Mam pytanie czy na Nowym Świecie mogę także zrobić nadruk na przyniesionych bodach ? oczywiscie prezent na Mikołajki więc do 6 grudnia jeszcze jest trochę czasu :)

Gość gość
Witam, Tak wykonujemy nadruki także na dostarczonych rzeczach, zapraszam do naszej pracowni na Nowym Świecie w codziennie w godzinach 12-18, czas realizacji to 1-2 dni robocze więc na pewno na Mikołajki czy też Święta uda nam się wykonać koszulki/body na prezent. Pozdrawiam