Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowanka2015

Do kobiet ktore zaszły w ciaze w trakcie brania tabletek lub zaraz po odstawieni

Polecane posty

Gość kolorowanka2015

Witam:) Kobietki mam pytanie do Was:) Czy ktoras zaszla w ciaze w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych lub zaraz po ich odstawiuniu.. Jak przebiegała wasza ciąża czy byly jakies problemy i jaka jest plec waszych Maluszków;)

Gość gość
Ja zaszlam w 1 cyklu po odstawieniu. Właśnie zaczelam 3 miesiąc. Czuje się rewelacyjnie i wszystko jest w porządku.

Gość kolorowanka2015
To tak jak ja ale wiesz co bedziesz miala?

Gość gość
No nie, jeszcze zbyt wcześnie. Licze na chlopaka, ale z dziewczynki tez się uciesze♥

Gość kolorowanka2015
A to Twoje pierwsze dziecko?

Gość kolorowanka2015
To Twoje pierwsze dziecko?

Gość kolorowanka2015
Ja sie obawialam blizniakow;] To moje drugie dziecko;))

Gość gość
Ciaze mnogie po odstawieniu tabletek nie sa udowodnione. Po prostu nikt tego nie jest w stanie sprawdzić.

Gość kolorowanka2015
A ciaza zaplanowana? U nas wpadka;))

Gość kokoszka123
ja też ;) zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po odstawieniu Ringa (ale to też hormony). Nie spodziewaliśmy sie tak szybkiej reakcji. Wszyscy w koło starają się o dziecko długo, a my raptem 2 tygodnie. Ale generalnie wszystko ok.

Gość gość
Jak wpadłam na poczatku to usunęłam bo szkołę miałam. Po 30 roku życia zaszłam i wszystko było okej, dwa miesiace po odstawieniu

Gość gość
W 1 cyklu po odstawieniu zaszlam w 2 ciaze-corka W 3 ciaze tez w 1 cyklu-bedzie synek

Gość kolorowanka2015
Myslalam ze raczej chlopcy wyskakuja po tabletkach a jednak jest szansa na dziewczynke;)) Mam najwspanialszego synusia na swiecie i jeslh bedzie drugi to ok ale fajnie jakby byla parka;)) I tabletki niby plodnosc zmniejszaja a tu prosze;]]

Gość gość
nie wiem skąd Ty wiedzę czerpiesz- płeć dziecka zależy od plemników, a nie od tabletek, a odstawienie tabletek nie zmniejsza płodności, a wręcz przeciwnie- jajniki ruszają do pracy ze wzmożoną siłą, dlatego między innymi lekarze często zapisują kuracje hormonalną kobietom, które mają problemy z zajściem w ciążę, to samo jest zresztą przy in vitro

Gość gość
Autorka jakaś dziwna, pyta kobiete w 9 tyg jaka jest płeć jej dziecka a podobno ma juz jedno. Bardzo infantylna jestes.

Gość gość
Ja bralam 3 lata microgynon,odstawilam na początku listopada(2 lata temu)a w grudniu juz bylam w ciąży. Teraz nadal biore microgynon i ostatnio pominelam 2 tabletki i wzielam 3 naraz,mam nadzieje ze nic z tego nie wyniknie bo chcialabym poczekac do marca.

Gość gość
Zaszłam w ciążę miesiąc po odstawieniu tabletek anty. Teraz mam zdrową 7miesięczną córeczkę

Gość kolorowanka2015
Kolezanka po tabletkach pol roku miala problemy z zajsciem w ciaze zreszta jak duzo kobiet! Dziewczyna ktora pytalam o plec dziecka jest w trzecim miesiacu wiec to nie 9tydz tylko 12!a ja plec pierwszego dziecka wiedzialam wlasnie w 12tyg!!

Gość gość
to, że Twoja koleżanka tak miała to nie znaczy, że taka jest reguła- poczytaj o wyciszaniu jajników hormonami- w jakim celu się to stosuje- pomijając aspekt antykoncepcji

Gość gość
A dla Ciebie "właśnie zaczelam 3 miesiąc" to nie 9 tydzień? Oj kochana, jakos bezmyślnie te dzieci robisz A moja koleżanka nie miala problemów i co? ??