Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie znaleźć odpowiedź

Polecane posty

Gość gość

Czy jak zobaczę ładną 11 12 13,14 latkę i stwierdzę "o fajna młoda dupa " to znaczy że od razu jestem pedofilem ? Mam 26 lat ,żonę i dwoje dzieci w wieku 5 i 3 lat . pytam się bo przeczytałem artykuł że Pedofilowi podobają się dzieci . Mi się jako facetowi w ogóle podoba płeć żeńska , oceniam urodę czy walory jak każdy . Co w tym niezwykłego że jak widzę ładną jedenastolatkę która jest w trakcie już dojrzewania i se stwierdze "o ładna młoda dupa" lub "niezłe dupsko będzie" Czy to już Pedofilia? czy głupota tych co twierdzą że to Pedofilia, wydaje mi się że Pedofil to by zaczepiał te dzieci i dążył do kontaktów ,co mnie w ogóle nie dotyczy.Ja stwierdzam fakty że ktoś jest ładny lub rośnie ładna dziewczyna.

Gość gość
nikt nie pomoże?

Gość gość
Tak jesteś pedofilem jak ci się 11-latki podobają :( przecież to jeszcze dziecko :(

Gość gość
Nie wiem, czy to od raxu pedofilia, ale bym radziła bardzo uważać na impulsy, jaki się w Tobie rodzą. O tak młodych dziewczynkach raczej się mysli "ładna młoda dama" ,a nie od razu "doopa". Coś z Tobą jest nie tak.

Gość gość
Wg mnie chory umysłowo pedofil to każdy któremu podoba się osoba wyglądająca na dużo młodszą. Więc owszem jesteś pedofilem. Jakbyś myślał "ładne dziecko" a nie seksualnie: doopa, byłbyś zdrowy.

Gość gość
Normalny facet jestes.

Gość gość
normalny to ty nie jesteś :(

Gość gość
a co to za różnica czy powiem młoda dupa czy ładna dziewczynka? jedno i drugie nie oznacza nic poza estetyką czyli urodą i nic po za tym . W pierwszym określeniu jestem tylko wulgarny "ładna dupa" Czy wulgarność to Pedofilia? nie sądzę . Pedofilia to osiąganie podniecenia i satysfakcji seksualnej tylko w kontaktach z dziećmi ,osoba dorosła nie jest przedmiotem zainteresowania dla pedofila,w warunkach wolnego wyboru pedofil na partnera wybiera zawsze dziecko ! Pedofil nie rozróżnia płci może więc szukać partnera w chłopcach i dziewczynkach . według badań 25% dorosłych mężczyzn reaguje seksualnie na dzieci ,ale tylko 5% z nich jest pedofilami czyli osobami dla których dziecko jest preferowanym obiektem seksualnym ,osoba dojrzała nie wywołuje podniecenia seksualnego . W świetle zdobytej wiedzy stwierdzam że choć wulgarne ale stwierdzenie faktu estetycznego dotyczącego urody "fajna dupa rośnie" nie jest żadnym przejawem pedofilii ,lecz zdrowym choć wulgarnym określeniem .

Gość gość
początek jakiś jest jesteś na dobrej drodze do wypaczenia a może i uwięzienia jeśli nad tym nie zapanujesz.

Gość gość
takie gówniary na takich mówią dzidzia

Gość gość
na pewno cofasz się to się zdarza a zdarzyło ci się ostatnio zwalić w nachy to już pewne że się cofasz i pomyśl o leczeni to leprze od wyroku.

Gość gość
Mi też sie takie podobają ale jak je widze to myśle raczej "ale fajna, ciekawe na jaką suke wyrośnie przez pare lat", a nie że coś bym z nią robił. Nie tykał bym takich dzieci, są za małe!

Gość gość
ja mam 84 latka i wara mi wisi ale nie przyznaję sie.

Gość gość
W średniowieczu mąż już grzmocił żonę po I miesiączce czyli właśnie w wieku o którym piszecie. Czyli pedofilia jest przed I miesiączką, koniec, kropka.

Gość gość
kurde ludzie rozumiecie co piszecie? To że stwierdza się fakt że jakaś dziewczynka jest ładna i wyrośnie z niej laska nie znaczy że ktoś jest zainteresowany czymś więcej. podobać coś się komuś podoba ma wiele znaczeń . W tym wypadku nie chodzi o to że podoba mi się jako partnerka ,tylko że podoba się uroda,wygląd zewnętrzny . Czy trzeba tłumaczyć że zachowanie seksualne nie wchodzi tu w grę. a na dziecko 2 mce jak patrzycie i mówicie ładny chłopczykblub dziewczynka lub ładna dupa z niej będzie to też Pedofilia ?