Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zabawne pomyłki telefoniczne

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie i Drodzy Panowie, pewnie wielu z Was miało zabawną sytuację wynikającą z pomyłki telefonicznej, nie mylę się, prawda? ;) Pewnego razu, podczas rodzinnej pogaduchy, zaśmiewaliśmy się z tego typu sytuacji, które nam się zdarzyły, a to zainspirowało mnie do szukania podobnych historii w internecie. Okazało się, że jest ich po prostu mnóstwo, a czytanie ich niemalże każdego doprowadza do śmiechu (mój Ukochany zaśmiewał się w głos, a wierzcie mi, to naprawdę rzadkość ;) ), toteż postanowiłam zbierać najciekawsze kawałki i dzielić się z nimi, bo przecież radość, to jedyna rzecz, którą jak dzielimy, to mnożymy. ;) Tak więc Wszystkich lubiących się pośmiać oraz również tych, którzy wolą pochichotać serdecznie zapraszam na swoją stronę na Facebooku: https://www.facebook.com/smieszne.pomylki.telefoniczne (Śmieszne pomyłki telefoniczne), gdzie publikuję najzabawniejsze historie omyłek telefonicznych, na jakie uda mi się natrafić. Mam nadzieję, że Wielu z Was poprawi ona humor i będzie świetnym remedium na jesienną chandrę. :) Oczywiście, jeśli sami chcielibyście się podzielić jakąś zabawną historią związaną z telefonami, to jak najbardziej do tego zachęcam! Pozdrawiam gorąco w tę chłodną, jesienną noc. :) PS ku niezadowoleniu malkontentów: nie mam z tego tytułu żadnych korzyści finansowych- robię to pro publico bono, tak o, bo lubię myśleć, że gdzieś-tam, dzięki mnie, ktoś się uśmiechnie. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować