Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do;Wilka.

Polecane posty

Gość gość

Proszę wytłumacz mi co Ci zrobiliśmy ..ja i on,że wszyscy się na nas mszczą nie wiem za co?.On ma przekichane na praktykach ,ja mam przekichane w pracy,ci ludzie naprawdę są b.dokuczliwi...to już nawet nie chodzi o mnie ale jego nie pozwolę obrażać,chłopak tyle przeszedł i tak się stara.powiedz za co ,takie traktowanie i jaki związekCi ludzie mają z tobą?.on jest bliski załamania ,chce zrezygnować,texty do niego są podłe.wiesz cos na ten temat?Dawna znajoma z watahy.

Gość gość
psychopata zaczyna pomstę

Gość gość
ja ci wyjasnie psychiatra przejmuje metodzy dzialania swoich pacjentow

Gość gość
Kto T .K czy jego ojciec?piszesz że jakiś psychopata ,no pewnie tak tylko jak on zdołał podbuntować tyle osób i dlaczego to się musi ciągle odbijać na młodym?.i na mnie też.

Gość gość
23,11-gościu ,nadal nie rozumiem?co dzieciak komu zrobił i co ja komu zrobiłam.?

Gość gość
:D ej ty a to ma byc scenariusz pod horror czy komedię :D moze brazylijski ?

Gość gość
To wcale nie jest śmieszne ,on powiedział że był tam ostatni raz,ledwie zaczął już ma dosyć.kto nie miałby dosyć po takich rykach i wyśmiewaniu.Wołają na niego z nazwiska ,pytają czy w "...rkach"już psy d****i szczekają ,albo czy się zlał bo taka plama oleju,obwiniają o zły montaż itd.Przecież on dopiero zaczyna ..dziś coś źle zrozumiał to się dowiedział że jak sie nie podoba coś to niech sobie szuka gdzieś indziej.Norm i im wygarnę , chyba się tam wybiorę i powiem co myślę.Buraki bez kultury,jak tak można.

Gość gość
U mnie to samo,najpierw się dowiaduje od małolaty że rozbijam niby jakieś związki ,potem że kogoś takiego jak ja się nie szanuje,na koniec,nadawała na mnie dzień w dzień do kierownika,zmyślała,rzucała ,narzędziami jak psu ,pokazała "faka"itd.Przeniosłam się i znowu to samo .Podobno sie nie skupiam..hmm,ja tak nie uważam staram się jak mogę ,zależy mina pracy ale w takiej atmosferze?..Podobno udaję jak pracuję,jak można udawać pracę?w innych poprzednich zakładach była naprawdę ciężka praca,w tej jest lżej ..więc się nie skarżę,le za co to wszystko ?zrobiłam coś komuś?

Gość szarik na 102
Przygód kilka,henia wilka. Nie tylko w lesie wilka poniesie...

Gość gość
Zwiewaj stąd szarik!Wilka nigdy nie poniosło,a imienia Heniek nie znoszę,zresztą tadeusz też nie!Nie pozwolę by przez takich jak oni młody pokutował.!