Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqq

żona brata

Polecane posty

Gość gość
masz rację sąsiedzi najważniejsi :P

Gość gość
nie kazdy rodzi sie krolewną pogodz sie z tym bedzie ci sie lepiej zylo

Gość moniqq
nie wiem czy wy tu jestescie normalni? uwzieliscie sie na mnie i tyle. a ja sie tylko martwie o brata ! jak wyslalam bratu zyczenia na walentynki w koncu go kocham to moj brat ! to slyszalam jak mu mowila, ze ja jestem chora i ktos mnie powinien leczyc ! bezczelna suka

Gość gość
twoj temat rewelacyjnie odzwierciedla twoja psychike bo osobowosci nie masz zadnej

Gość moniqq
czyli według was normalna jest osoba, ktora nie odpowie nawet czesc na ulicy udaje, ze nie zna ? ktora kazala sie przeprosic swojej wlasnej tesciowej, bo jej slowa ja niby urazily ? i ktora odciela sie calkiem od rodziny swojego meza ? to wg was jes normalne ?

Gość gość
nie dziwie sie ze nie utrzymuje z toba kontaktu a jak reszt rodzinki jest taka jak ty co jest mozliwe bo mamusia cie tak wychowala to tym bardziej

Gość moniqq
a wartosci rodzinne? a szacunek dla rodziny ?? dziwi mnie, ze tak popieracie takie cos jak ona ! nosi sie to i wywyższa jakby nei wiem kim byla, bo pare ksiazeczek przeczytala ... phffffff

Gość gość
strzel sobie palcowke to ci przejdzie bol doopy

Gość gość
moniqq na szacunek trzeba sobie zasłużyc, musiałyście ja obrazic, źle traktowac od poczatku, dlatego ona czuje sie źle w towarzystwie waszej rodzinki, wcale jej sie nie dziwie, żal mi jej, a Ty taka wielka miastowa jesteś, a jakoś najwiecej liczy sie dla ciebie zdanie sąsiadow i co ludzi powiedzą, co wypada, nie chce nic mowic, ale tak sie zachowuja ludzie z prowincji

Gość gość
Ludzie! Nei widzicie, że to jest marna prowokacja?

Gość moniqq
szacunek mi sie nalezy chocby za to, ze jestem siostra jej meza i jestem od niej starsza To ona weszla do naszej rodziny i powinna sie dostoswac ! I co lepsze to ona nie nosi nazwiska naszego ! zostala przy swoim ! wiecie jacy rodzice byli oburzeni, wstyd przed rodzina Jak sie kuzyn zenil i byla winietka na stole to ona na cly glos, ze sie tak nei nazywa tylko tak i tak Wstyd !

Gość gość
boże jaka ty beznadziejna jesteś :)

Gość moniqq
sama jestes beznadziejna ! i slyszalam jeszcze, ze mowi na mnie, ze jestem chamska do swoich znajomych i ze nie mozna taka rodzina jak nasza wytrzymac i ze musiala sie odciac, bo jestesmy niewychowani ! Wyslalam kiedys paczke dla brata na adres firmy tej krolewny to zrobila awanture, ze sobie nei zyczy zadnych przesylek na swoj adres itd nei widzicie, ze to wariatka ?! zawistna i ograniczona na doadatek chamska

Gość gość
Ty jesteś psychiczna ..po prostu i do tego ograniczona.

Gość gość
Autorko kochana ty potrzebujesz specjalisty.. i to jak najszybciej.. Podziwiam twoja bratowa, ja na jej miejscu zachowywalabym sie tak samo.. nie mozna jej nic zarzucic.. nie ublizala ci a ty jej tak.. nachodzisz ja, narzucasz sie, obrazasz, probujesz zrobic z niej wariatke ale tak naprawde to tylko swiadczy o tobie.. i swiadczy bardzo zle.. bardzo dobrze, ze sie dziewczyna odciela od srodowiska, ktore reprezentujesz.. madra decyzja z jej strony.. i ma swieta racje mowiac, ze zalozyla swoja rodzine do ktorej ty nie masz dostepu.. jestes zadrosna o brata.. i to jest widac jak cholera.. ale twoj brat tez ma prawo do szczescia.. widocznie jemu ona sie podoba i tak powinno byc.. to nie ty z nia zyjesz tylko twoj brat.. i ciebie to guzik powinno obchodzic.. chcesz ja przed nam skompromitowac ale tak naprawde kompromitujesz tylko i wylacznie siebie.. wspolczuje twojej bratowej.. musi miec z toba pieklo.. jesli dalej bedziesz sie tak zachowywac to twoj brat tez sie w koncu od was odetnie..

Gość gość
Najwidoczniej ma dobry wpływ na brata skoro się kształci a ty jesteś sfrustrowana krowa która siedzi i tylko potrafi rozmawiać o p*****lach, Twoja bratowa zachowała się jak przystało na osobę dorosła w przeciwieństwie do ciebie

Gość moniqq
brat sie nigdy od nas nie odetnie ! my jestesmy jego prawdziwa rodzina, krew z krwi Juz mu mowilam, matke, siostre ojca ma jednego a zon moze miec kilka ! brat mnie wpuszczal do ich mieszkania jak jej nie bylo, bo ona sie niby nei zgodzila, ale co to ma znaczyc to jest moj brat i ja mam prawo chodzic do niego. Nawet jej szperalam wkosmetykach co uwzywa i brat mi nie powiedzial nic. Wiec wiem, za kim brat tak naprawde jest. I mysle ,ze jakbym mu postawila zadanie my albo ona to wybierze nas !

Gość moniqq
jej wspolczujesz??? ta wiesniara mne jawnie lekcewazy ! na ulicy udaje, ze mnie nei widzi ,jej znajomi na mnie dziwnei patrza, pewnie na mnei rozpowiada klamstwa szmata jedna !

Gość gość
Jestes z rodziny patologicznej,masz problem to widac po twoich wpisach. Opowiem ci cos na swoim przykladzie. Poznalam faceta bardzo inteligentego,pokazal mi zycie w roznych barwach dal ogrom milosci. Juz nic nie jest problemem i nie jest czarno biale. Tez uslyszalam ze od kiedy z nim jestem to jestem taka madra i wszystko wiem,to takie zlosliwe i przykre. Mimo to kocham swoja rodzine i pomagam jak moge.. Jestesmy po czesci rodzina dysfunkcyjna z racji tego ze moj ojciec jest alkoholikem. Od kiedy mam obok siebie kogos kto mnie kocha i szanuje wszystko jest inne. Mam ambicje i cele. Podobnie chyba jest z twoim bratem,pokazala mu ze zycie nie jest czarno biale. Powinnas sie z tego cieszyc! Ze mu sie udalo;ze jest szczesliwy. Naprawde przemysl to. Zycze ci zebys spotkala na swojej drodze osobe ktora pokoloruje twoj swiat :)

Gość moniqq
nie obrazaj mojej rodziny ! sama jestes z patologii ! moj tata tez kiedys pil, ale ja bynajmniej nie uwazam, ze jestem z patologi ! jestesmy szanowana rodzina, wszyscy nam dzien dobry mowia ! moja tata sporo zarabia ! mama pracuje umyslowo !

Gość gość
pracuje umyslowo to jak intelekt masz po niej to pewnie kiepsko jej idzie

Gość gość
pisz dalej świetnie Ci idzie :p

Gość gość
A ta dalej prowokuje? Żenujące to..

Gość gość
Ciebie moniczko najbardziej boli, ze zona brata ma was gleboko w du/pie I nie potrzebuje was by sobie spokojnie zyc:D A ty masz faceta ? Meza ? Czy juz kompleksy starej panny cie dopadly ?:D A jak brat przychodzi sam to powinnas byc szczesliwa , masz go tylko dla siebie :D

Gość moniqq
gdybym chciala to bym mogla miec kazdego, wielu mi sie oswiadczalo. Mialam wielu bogatych partnerow, ktorzy świata pozamna nie widzieli ! Ale ja jestem nowoczesna kobieta i nie musze łapać faceta na ślub ! A to jej ppostawa. ze ma nas gleboko w d. nie pokazuje, jaka z niej suka ? ?

Gość gość
Nie dziwie się twojej bratowej,z tak popiepona rodzinka tez bym nie chciała mieć do czynienia:-( Ona jest teraz najbliższa rodzina twojego brata. Zona jest na pierwszym miejscu, Wy dopiero po niej, niech to dotrze do ciebie. Ja na ich miejscu od ciebie bym się trzymala z daleka. Ty jesteś toksyczna.

Gość moniqq
ona udaje tez ze ne widzi mojej mamy nie mowi jej dzien dobry ! a moja mama mimo to modli sie za nia, zeby zrozumiala swoj blad

Gość gość
ty jesteś zdrowo pier.dolnieta ! mam nadzieje, ze to prowo, bo jeśli istnieją takie idiotki to ............. dramat :D idź się lecz, chyba nie ja pierwsza to piszę

Gość moniqq
nienaiwdze jej !!!!! brat napisal, ze nie bedzie na swieta w domu !! z rodzina !!! bo glupia suka chce gdzies pojechac ! zeby zdechla !