Gość gość Napisano Lipiec 6, 2018 Skończyłam depilację bikini łącznie 6 zabiegów w Laser Delux w Płocku. Skóra idealnie gładka nie muszę wcale już golić okolic intymnych. Myślę, że to były bardzo dobrze zainwestowane pieniądze! https://www.laserdelux.pl/plock/depilacja-laserowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naawi Napisano Lipiec 8, 2018 Polecam taki zabieg, dobrze wykonana epilacja gwarantuje Ci piękną skórę. Ja swoją wykonuję w CZS Damian, bardzo skutecznie i profesjonalnie. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Najnowsze najlepsze lasery do depilacji mają w Beauty Skin, jeśli usuwać owłosienie bezpiecznie i rzeczywiście na długi czas to polecam ich. Jest niestety ciągle sporo gabinetów pracujących na przestarzałym sprzęcie, często mało dokładnym i do tego bolesnym. Tutaj dbają o klienta pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Foczka Napisano Październik 21, 2019 Ja się zdecydowałam na depilację laserową i to była moja najlepsza decyzja. Byłam w Vici Clinic u pana Bartosza na kilku seansach. Od tego czasu mam spokój, włoski nie odrastają. Wszystkim polecam to wygodne rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reginnka Napisano Listopad 27, 2019 Depilacja bikini to najlepsza rzecz na jaką się zdecydowałam, doceniam to szczególnie latem Miałam depilacje laserem vectus w https://www.depicare.pl/ Polecam naprawdę warto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8eata Napisano Grudzień 5, 2019 Polecam Beauty Kingdom, rewelacyjna klinika urody i medycyny estetycznej. Chodzę do nich na depilację bikini i nóg, miałam dwa zabiegi do tej pory i mam nadzieję, że jeszcze jedno i pozbędę się włosków. Polecam, fajna i bezbolesna metoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NikiTa 8 Napisano Kwiecień 8, 2021 Polecam depilację laserową bikini w Tesoro Clinic, teraz widzę, ze mają dużo promocji, pewnie koronawirus daje się we znaki... Dobry moment żeby skorzystać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Sierpień 3, 2023 W krakowie robilam pachy w lk medzie. swietny personel, zabieg raczej bezbolesny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach