Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 6, 2018 Sko艅czy艂am depilacj臋 bikini 艂膮cznie 6 zabieg贸w w Laser Delux w P艂ocku. Sk贸ra idealnie g艂adka nie musz臋 wcale ju偶 goli膰 okolic intymnych. My艣l臋, 偶e to by艂y bardzo dobrze zainwestowane pieni膮dze! https://www.laserdelux.pl/plock/depilacja-laserowa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 naawi Napisano Lipiec 8, 2018 Polecam taki zabieg, dobrze wykonana epilacja gwarantuje Ci pi臋kn膮 sk贸r臋. Ja swoj膮 wykonuj臋 w CZS Damian, bardzo skutecznie i profesjonalnie. Polecam! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 20, 2018 Najnowsze najlepsze lasery do depilacji maj膮 w Beauty Skin, je艣li usuwa膰 ow艂osienie bezpiecznie i rzeczywi艣cie na d艂ugi czas to polecam ich. Jest niestety ci膮gle sporo gabinet贸w pracuj膮cych na przestarza艂ym sprz臋cie, cz臋sto ma艂o dok艂adnym i do tego bolesnym. Tutaj dbaj膮 o klienta pod ka偶dym wzgl臋dem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Foczka Napisano Pa藕dziernik 21, 2019 Ja si臋 zdecydowa艂am na depilacj臋 laserow膮 i to by艂a moja najlepsza decyzja. By艂am w Vici Clinic u pana Bartosza na kilku seansach. Od tego czasu mam spok贸j, w艂oski nie odrastaj膮. Wszystkim polecam to wygodne rozwi膮zanie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 reginnka Napisano Listopad 27, 2019 Depilacja bikini to najlepsza rzecz na jak膮 si臋 zdecydowa艂am, doceniam to szczeg贸lnie latem Mia艂am depilacje laserem vectus w聽 https://www.depicare.pl/ Polecam naprawd臋 warto! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 8eata Napisano Grudzie艅 5, 2019 Polecam Beauty Kingdom, rewelacyjna klinika urody i medycyny estetycznej. Chodz臋 do nich na depilacj臋 bikini i n贸g, mia艂am dwa zabiegi do tej pory i mam nadziej臋, 偶e jeszcze jedno i pozb臋d臋 si臋 w艂osk贸w. Polecam, fajna i bezbolesna metoda. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
NikiTa 8 Napisano Kwiecie艅 8, 2021 Polecam depilacj臋 laserow膮 bikini w Tesoro Clinic, teraz widz臋, ze聽 maj膮 du偶o promocji, pewnie koronawirus daje si臋 we znaki... Dobry moment 偶eby skorzysta膰! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Sierpie艅 3, 2023 W krakowie robilam pachy w lk medzie. swietny personel, zabieg raczej bezbolesny:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach