Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie wyjsc na miasto bialystok

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie .otóż chcialysmy wyjść z przyjaciolkami na jakies piwko, cos zjeść itp wszystkie mamy rodziny ,mężów, dzieci.. 30 -tke na karku :-) niby czlowiek od urodzenia w jednym mieście żyje ale jak przychodzi co do czego to nie wiadomo nigdy dokąd. Wiecie jak to jest jak są obowiązki (czytaj, jak jest wyjście raz na pól roku) w mieście powstają coraz to nowe lokale ale czlowiek nie wie gdzie co i jak :( i tu prośba do wszystkich którzy mogą pomóc. Podpowiedzcie ,na pewno wiecie gdzie warto iść. Z gory dziękuje.

Gość gość
Czyżby w Bialymstoku nikt nigdzie nie wychodzil ? Dziewczyny pomozcie .

Gość gość
No tak,nie ma to jak zawsze pomocna kafeteria :( jakbym napisala ze umawiam się z żonatym lub ze mam 13 lat i jestem w ciąży to bylby tlum że ho ho...

Gość gość
Po co ci to forum? Taki stary a nie wie gdzie szukać. Np. na bialystokonline.pl wszystko znajdziesz: gdzie zjeść, gdzie posiedzieć, gdzie potańczyć, gdzie pograć, gdzie za miasto.

Gość gość
Przepraszam. Odpisałem jak dla faceta. A to chyba blondynka pyta. Teraz rozumiem.

Gość gość
Jasne ,blondynka.. to byś się zdziwil. białystokonline ? Sprawdzalam ale tam są same nazwy ,adresy i żadnych opinii .a zależy mi wlasnie na sprawdzonym lokalu. Jeśli więc nie wnosisz niczego pożytecznego do tematu to dziękuje za Twoje zlote myśli.

Gość gość
tylko adresy? jeden z opisów: MultiBrowar to jedyna w Polsce restauracja z tak dużym wyborem piwa beczkowego. Sercem lokalu jest gigantyczny nalewak z 30 kranami, a co za tym idzie dużym wyborem różnych piw - przede wszystkim niepasteryzowanych. W naszej ofercie znajdziecie Państwo piwa z małych rodzinnych browarów polskich i litewskich, warzone tradycyjną metodą dolnej fermentacji na bazie słodów pszenicznych, jęczmiennych (jasnych i ciemnych) i chmielu. Dodatki smakowe w postaci miodu, naturalnych soków owocowych, ziół i korzeni, karmelu czy czekolady dają Państwu możliwość skosztowania niespotykanych dotychczas smaków. Na stałe zagościły u nas browary: Kormoran, Jagiełło, Amber, Vilniaus i Gubernija. Wspaniałym dodatkiem są przygotowywane na miejscu dania kuchni polskiej, cenione szczególnie na Podlasiu. Całości dopełniają domowe wypieki oraz pyszna aromatyczna kawa i herbata. To idealne miejsce na rodzinny obiad, biznesowy lunch, kolację dla dwojga, spotkanie w gronie znajomych czy imprezę okolicznościową. W naszej restauracji pokazywane są transmisje wydarzeń sportowych - nie tylko piłki nożnej, ale też tenisa, koszykówki, siatkówki czy golfa. To prawdziwy raj dla piwoszy, smakoszy i fanów sportu.

Gość gość
Ogólnie to zawsze mozecie zamówić fajny catering do domu na przykład stąd: http://zdrowysmak.pl/do_domu,5.html ja zawsze stad zamawiam jak nie mam czasu gotować. Tu serio mają bardzo fajne jedzenie, smaczne no i zdrowe.

Gość gość
Ja ze znajomymi często wychodzę do restauracji http://brooklyn.com.pl/ Jest to restauracja w stylu amerykańskim. Znajdziecie tam szeroki wybór pizz, które są naprawdę pyszne. Chociaż warto też spróbować innych dań. Polecam wam odwiedzić to miejsce.