Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niebieskich nie ma i nudno na forum. Wróćcie..

Polecane posty

naprawdę musi wam brakować niebieskich bo to chyba już trzeci taki temat :)

Gość gość
Alllium czemu temat NIE LUBIE SWOJEGO DZIECKA zostal usunięty??? Podobno miałaś coś z tym wspólnego, dzisiaj go chciałam otworzyć, a tam "strona nie istnieje" :(

Gość gość
Noooo :( Tak pisali, że podałaś do usunięcia, że prawda w oczy kole - a ja nie wiem o co chodzi, bo nie czytałam, nie było mnie długo na forum. Dlatego jak Cię tylko zobaczyłam, od razu zapytałam. Ale widzę, że też jesteś zdziwiona :)

w całej mojej " karierze " na kafie tylko raz zgłosiłam temat do usunięcia ,kory zresztą i ta by moderacja zamknęła - był o dzieciach i seksie - pedofilii jednym słowem . w cudze tematy sie nie wtrącam - kto je założył ,niech je zamyka :D a tamten temat dość mętnie pamiętam :)

ale jak " prawda " ? ,ze nie lubię swoich dzieci ?:D toż to bzdura jakaś :)

Gość gość
Z nami było ciekawiej, bo można na nas było napadać. Niby czym się różnią teraz moje wypowiedzi? mam te same poglądy i je tu wyrażam ale nikt na mnie nie naskakuje, nie obraża i tym samym nie rozwala topiku wracając do moich wypowiedzi sprzed miesięcy obrażając moją rodzinę. Wcześniej musiałam się zmywać i ot taka była z wami dyskusja inne wdawały się w pyskówki i na to samo wychodziło czyli znów wszystko się rozwalało. Sobie podziękujcie

Gość gość
No właśnie nie wiem jaka prawda, myślałam, że może Ty mi powiesz o co chodzi :) To był temat dziewczyny, która napisała, że ma dość swojej 11 czy 13 (nie pamiętam, bo równolegle był na forum podobny temat) letniej córki, że mała jest niewdzięczna, nie szanuje nikogo, odnosi się do rodziców opryskliwie. Mama pisała, że ją kocha, ale jej nie lubi, że boli ją brzuch jak dziecko wraca ze szkoły. Tam było kilka stron tematu, ja pisałam do jakiejś 4-5, ale Ciebie jeszcze tam wtedy nie było. Czyli musiał być jakiś c.d., dołączyłaś pewnie w połowie topiku i domyślam się, że był jakiś młyn. No nic, nieważne. Myślałam, że wiesz coś więcej, ale jak zwykle ktoś namieszał, nakłamał i wmieszał w to jeszcze Ciebie :) Szkoda tylko, że usunęli, bo było tam dużo ciekawych wniosków tej mamy, poruszająco momentami pisała. Pozdrawiam!

ano widzisz tak to jest - tematy mające odzwierciedlające życie , prawdziwe problemy , naszą niemoc jako rodziców , małżonków , pracowników czy przyjaciół opanowują hordy troli ,które nie potrafią nic innego jak tylko przeszkadzać i z ciekawego ,choć czasami i smutnego tematu - robią gnój . a wtedy wkracza moderacja , która zamiast pokasować przeszkadzaczy - zamyka cały temat i .... po problemie . tyle tyko że to zaczyna już oddziaływać na całość kafe - bo tu już tylko tematy o seksie , kto z kim i ile razy mają prymat . no ale ile można ?

Gość gość
Spadajcie stąd niebieskie

Gość gość
no "spadłyśmy" pod pomarańczowe nicki :D

Gość gość
spadłyście na pomarańczę,którą tak gardziłyście :O

Gość gość
Tylko nagle okazuje się, ze tak kontrowersyjne "niebieskie" wcale nie są kontrowersyjne bo jak piszą z pomarańczki to jest nudno. Wychodzi na to, ze banda prześladowczyń czepiała się ników a nie poglądów. A co do nudy na forum- nie tego oczekiwałyście? Temat, rzeczowe odpowiedzi i koniec. Brak wam czego? afer? awantur? waszych śledztw i rozpracowywania? Żałosne. W ciągu ostatnich kilku lat to forum osiągnęło kompletne dno.

Gość gość
dziś niczym nie gardziłysmy, byłyśmy niebieskie aby było wiadomo co kto mówi w dyskusji, to wy nami gardziłyscie, toczyłyście pianę z pysków i te wieczne awantury i czepianie się nicków od wyzwisk aż po wasze żałosne śledztwa na bukfejsie :D teraz przynajmniej mam spokój od stada kretynek, które nagle zmieniło się w chętną do pogaduszek gromadę, no czy wy normalne jesteście?? xxxxxxx gość dziś POPIERAM w stu procentach!

Gość gość
Gdzie one? Tęsknię.