Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brusli karate mistrz

Zakochalem się

Polecane posty

No i przyszła kryska na Matyska a raczej na Grzesia. Poznałem ją w kinie podczas przedstawienia. Delikatna, urocza, nieśmiała, jadła coś z torebki ale nie były to chipsy. Chipsów jak tipsów nienawidzę, mam z nimi złe wspomnienia a raczej koszmary. Ona jest inna no i mnie lubi. Spotkaliśmy się kilka razy w kawiarni i zaproponowałem jej chodzenie. Jeszcze spotykam się ze starą dziewczyną z liceum ale to już przeszłość. Przyczepiła się, mniłość wyznaje, ślubu chce a ja mam jej serdecznie dość. Ciągle chce seksu a ja mam inne potrzeby dlatego muszę coś zmienić. Z Nową pochodzę trochę i zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Mam czas. Już nigdy nie będę wiązał się na chybcika bo z tego są same problemy i łzy. Stara ryczy a ja nie wiem co mam zrobić. Nie chce robić jej nadzieji ale być z nią też już nie mogę gdy serca skradła inna. Ech..rozmarzyłem się. W sumie jest mi dobrze i dostałem skrzydeł do głowy:-) Wasz Brusli

Gość gość
brawo bruce lee! tak trzymać!

Gość gość
[rzejdzie ci jakby nie daj znac podesle ci kolejna dziwke z mojego burdeliku

Gość gość
A która jest stara (bardzo stara;)?) a która nowa?

Panie z burdello już przerobiłem. Do niektórych nawet się przywiązałem ale nie czuję przyszłości z nimi. Potrzebuję swieżej niewinnej krwi, która zresetuje moją przeszłość.

Gość gość
Niech ryczy to jej pomoze byc lepsza dla nastepnego faceta zrobiles tylko to co codziennie robi setki dziewczyn czyli kopie facetow w doope i zalatwiaja sobie szybkie zastepstwo ;)

Gość gość
gość dziś No staraaaa... stara miłość. Wiekowo stara, starsza ode mnie. Im koniak starszy tym lepszy.

Gość gość
chyba konik a nie koniak :-D :-D :-D amator antyków :-D :-D

gość dziś Znowu nie takie szybkie zastępstwo. Ze starą nie jestem już od roku a dokładniej od roku , trzech miesięcy, dwadzieścia dni i ileś godzin. Z Nową tylko chodzę po parku, nawet jej za rękę nie złapałem. Planuję ją pocałować podczas składania życzeń Noworocznych. Muszę tylko zwolnić się z impry ze starą :-/

Gość gość
widzisz synek ja troche inne burdello niz ty mam na mysli :classic_cool:

Gość gość
Chyba wino im starsze tym lepsze :P

Gość gość
rozmarzyles sie chlopcze przedstaw proces produkcji octu winnego :classic_cool:

Noo, im wino starsze tym lepsze. Wino a nie EROtomanka.W burdello płacisz i masz po czym wychodzisz. W związku którego już nie ma płacisz i płacisz, nic z tego nie masz a jak wychodzisz to jeszcze cię śledzi i ryczy z pretensjami, że ją zdradzasz. Jak mogę ją zdradzać jeśli mnie z nią nic nie łączy? Kuku na muniu? Dobra pogadałem a teraz idę na randkę. Umówiłem się z nią na trzecią pod zegarem i muszę zdążyć. Z Nową umówiłem się, wow przestraszyłem się, że mogłem coś pokręcić i stara przyjdzie pod zegar. Brrrrrr......

Gość gość
widze ze znow sie nie zrozumielismy wiec inaczej zapytam jak s*******ic produkcje wina zeby zamiast wina otrzymac doskonalej jakosci ocet winny :classic_cool: