Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasztan_kowa

A i ja sobie założę...

Polecane posty

...niebieskiego nicka a co!! A teraz pozdrawiam Was kafeterianie i życzę miłego dnia i dużo uśmiechu! Zaglądnę sobie wieczorem co tu naskrobaliście. Możecie teraz zacząć bluzgać w moją stronę :-D [cześć]

a dlaczego bluzgać? na Twoim awatarze dopatruję się cycków, ale nie jestem pewien, są czy nie ma? a może ja już wszędzie widzę?

Gospodarzu,napisałam ogólnie-chyba znasz trochę kafeterię tutaj można zbluzgać za cokolwiek. Co do cycków-jakieś są na pewno :-D Może dd to nie jest ale są ;-) Zdjęcie niekorzystne,wstawiłam obojętnie jakie... A co do kwestii co i gdzie widzisz cóż ja mogę powiedzieć...:-D

Gość gość_1
jak tak bardzo prosisz to może ja zacznę: a chuuj Ci w doope!

Gość gość_1
a... i włosy krótkie, pewnie brzydkie i do tego jakiś tani blond - pewnie tlenione;p;p;p

Gość gość
"chooy Ci w d**ę również" A dziękuję, ale dysponujesz własnym czy raczej to jakiś abstrakcyjni-nieokreślony ma być?

Swojego bym Ci na pewno nie oddała :-D:-D Ale 'jakiś' na pewno się znajdzie...Gdzieś głęboko w szufladzie -zapozna się na Twoim zadzie :) Dobrej nocy gościu,mimo wszystko.

Gość gość_1
hej a nie boisz się tak iść spać? tzn. nie boisz się, że się nie obudzisz już? przemyśl to...

Gość gość
a... i te włosy naprawdę takie brzydkie czy tylko na zdjęciu? :)

Gościu,no coś Ty! W rzeczywistości są jeszcze brzydsze! A i jeszcze tłuste. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem a i maścią na ból d**y dysponuję-służę pomocą :-D

Gość zlotousty niesioł
Kasztankowa nie boisz się patrzeć w lustro? Spojrzenie bazyliszka może zabić :D Swoja droga gdybym miał takie ciało jak ty chodzilbym w worku jutowym, żeby trochę się wyszczuplić :D

Starczy że nie widać Twojego avatara...Jak go nie widzę to nie ma siły aby mnie zabić-bo pewnie twoje piękno by mnie r/o/z/pier/d/o/l/i/ł/o na mikrocząstki :-D P.S. Od kiedy worek jutowy wyszczupla? Chyba od kiedy ostatni raz Twoja kobieta go na siebie włożyła...:-D Nie mierz innych swoją miarą Niesiołku.

Gość zlotousty niesioł
Moja kobieta ma piękne ciało i chodzi nago :D Jak dzisiaj minął dzień paszczurku? ;)

Taa i się nią nie 'zajmujesz' tylko wypisujesz do 'paszczurków'... Ahahah. kobieto-jak masz kompleksy,to do psychologa a nie za chłopa na forum się podajesz ;-)

Gość gość
Kaszalotowa pobaw się swoimi jądrami, bo widzę, ze nudzisz się ;)