Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Risa

czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość Risa

Witam:) niedawno uprawiałam seks z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, ponieważ według kalendarza przypadały mi wtedy dni niepłodne. Teraz powinnam mieć okres ale zamiast niego mam brązowawe upławy. Wyczytałam, że powstają one podczas zagnieżdżania się zarodka w macicy. Mam zamiar poczekać do końca miesiąca na okres, ale prosiłabym o odpowiedź. Czy któraś z Was miała podobnie? Z góry dziękuję za pomoc:)

Gość gość
to znaczy kiedy to było?

Gość gość
ja przy zagniezdzeniu sie zarodka nie mialam zadnych objawow poza bolem piersi ale myslalam, ze to na okres bo zawsze mnie strasznie bolay. No ale jednak to byla ciaza :/

Gość gość
Mogłaś zajść. W który to było dzień cyklu i przy jak długich cyklach?

Gość Risa
Z tymi cyklami to różnie, nie są regularne. Kalendarza używam od niedawna, jakieś trzy może cztery miesiące i zwykle mylił się o 2-3 dni. Seks uprawiałam 18 listopada, okres powinnam była dostać wczoraj. Poczekam jeszcze te kilka dni. A zanim pójdę do ginekologa wolałam się dowiedzieć od innych kobiet czy jest taka możliwość, że zaszłam w ciążę i przygotować się mniej więcej psychicznie na taką wiadomość.

Gość gość
ile dni trwają mniej więcej? Wiesz nie ma czegoś takiego jak kalendarzyk jak cykle nie są regularne. Bo nigdy nie wiadomo kiedy wystąpi owulacja. Wiadomo że występuje między 12-16 dni przed miesiączką ale ty nie wiesz kiedy nadejdzie okres.

Gość Risa
W takim razie poczekam na okres i chyba pozostaje mi wybrać się do ginekologa tak czy inaczej. Niemniej dziękuję za odpowiedzi:)