Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vinDis33

montaż szyb samochodowych szczecin

Polecane posty

Gość vinDis33

Poszła mi tylna szyba w Subaru...Nie wiem jak to się stało, rano wychodzę z domu, patrzę na auto a tam dziura..Może ktoś pijany wracał z baletów i mu się nudziło...W każdym razie – gdzie mi zamontują niedrogo nową szybkę?

Gość terree
Weź się skontaktuj z warsztatem pana Czarneckiego, oni naprawiają i montują szyby od lat...jeszcze mój ojciec do nich jeździł szyby wstawiać. Także stąd ich znam. Na portalu www.moto-szyby.pl jest pełna oferta i instrukcja jak tam dojechać. Lepiej wcześniej przedzwonić. Istnieje też możliwość, że to ktoś z warsztatu dojedzie do klienta w razie potrzeby. Pzdr...

Gość magda906
Każdemu może coś takiego się zdarzyć. Ja widziałam taką ofertę na: http://www.aga-pol.eu/montaz-szyb-samochodowych/ też bardzo ciekawa. Wszystko zależy od wymagań i cen. Warto zorientować się, gdzie jakie ceny i fachowcy.

Gość gość
Montaż szyb to nie jest taka prosta sprawa i nie zrobią Ci tego w pierwszym lepszym warsztacie. U mojego szwagra próbowali sami na własną rękę, ale się nie udało. Wiem, że po wszystkich próbach ostatecznie udało im się wymienić szybę u specjalistów bodajże euro-glass, możesz podłapać kontakt i siętam odezwać.