Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona28

Kupilam perfumy Diora a chlopak mowi ze mam cos z garem

Polecane posty

Gość gośćona28

i sie wkurzyl bo to niby marnowanie pieniedzy, zwlaszcza ze oboje zarabiamy nieduzo, jakos netto 800-950 funtow miesiecznie , roznie bywa. w sumie mamy na siebie ok ok 1750 na miesiac a czynsz z wszystkimi rachunkami internetem itd wynosi tylko 910/mies. ale bez przesady. zazwyczaj kupuje wody perfumowane np z the body shop mam ulubiona 50 ml za 15 funtow tylko, albo lubie tez takie lepsze, ale nie drogie np 50 ml za 35. ten Dior Hypnotic Poison 50 ml byl za 64 funty. ale bede uzywac tylko na specjalne okazje wiec bede miala go na rok!! dziewczyny zarabiajac tyle co ja pozwalacie sobie chyba czasem na mala ekstrawagancje? np buty za 150 raz do roku? takei perfumy? czy nie? aha,. nie z Londynu jestem.

Gość gość
Ja jestem z UK i to dobra cena jak na perfumy.Wiesz dla mnie to grosze,bo to jakby 64 zeta,a ty już musisz przemnozyc razy 5,35.Czyli daje Ci to ponad 340 zeta.Jak na roczny wydatek,to nie tak dużo.Ale facet tego nigdy nie zrozumie.

Gość gość
no właśnie!! a mnie kiedys koleżanka zbeształa, że kupiłam sobie hugo boss perfumy za 45 f i żel do mycia twarzy clinique za 16 f . ale obie te rzeczy służyły mi 3-4 miesiace dzień w dzień!!

Gość gość
U nas w UK jest bardzo tanio np. zestaw żel,woda po goleniu i dezodorant Adidasa za 3,50-4 funty. W Polsce zaloze się,że ten zestaw kosztuje co najmniej z 70 zł.Lepiej zamówić z uk i przeliczając te 4 funty razy 5,35,to niecałe 30 zł. Można? Można:-)

Gość gość
Bez przesady, co ma chlopak czy kolezanka do twoich pieniedzy? Oczywiscie ze mozesz sobie pozwolic na cos lepszego, zwlaszcza ze jakosc i wydajnosc jest lepsza. A chlipak sobie niczego nigdy nie kupil? To w ogole nie powinna byc jego sprawa.

Gość gość
on oczywiście, że kupił sobie jakis czas temu jakieś tam gry drogie i to jest OK ... typowe ....

Gość gość
Powiedz mu żeby się odczepił bo to sa twoje pieniadze i mozesz za nie kupic co tylko chcesz. Naprawdę nie rozumiem co jest nie tak z ludźmi.

Gość gość
a ja nie rozumiem jak można się wiązać ze śmieciem, który wypomina ci że kupiłaś SOBIE coś za SWOJE pieniądze ale ty oczywiście ślepa na to z jakim cwaniakiem i świnią się związałaś - on ci jeszcze pokaże!

Gość gość
no nie bylo to rozsadne, bo taki sam efekt bys uzyskala smarujac sie za uchem olejkiem do ciast o zapachu waniliowym:D

Gość gość
No skoro takie grosze zarabiacie to sie nie dziw

Gość gość
Dior to raczej dla bardzo dojrzałych kobiet, przynajmniej mi się tak kojarzy, bo go używa moja 60 letnia sąsiadka. Może tu jest problem?

Gość gość
gość dziś No skoro takie grosze zarabiacie to sie nie dziw xxx właśnie! skoro zarabiacie takie grosze to tylko chłopak może sobie kupować - gry, płyty, papieroski piwko - ty nie masz prawa!

Gość gość
Dokladnie! Przecież chlopak musi miec kase na swoje rozrywki, jest przeciez taki zestresowany praca i w ogole życiem...ty siedz cicho i w ogole sie nie odzywaj. A tak serio...to sa twoje pieniadze co mu do tego? Troche smutne ze sie czepia. Chcesz żyć z takim zgredem? Z doswiadczenia wiem że od malych rzeczy sie zaczyna a potem bedzie ci wypominal wszystko.