Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa00

Walczyć o miłość?

Polecane posty

Gość ciekawa00

Krótko i na temat.. Uważacie że można "odpuścić" mimo że się kocha? Czy zgadzacie się z tym , ze czasami "milość to za mało"?

Gość gość
trzeba mieć do siebie szacunek, bo do miłości nie da się kogoś zmusić, a i trzeba uszanować czyjeś uczucia i dać tej osobie spokój. czasem trzeba wręcz odpuścić.

Gość ciekawa00
może nie doprecyzowałam.. On twierdzi, że kocha. To możliwe?

Gość gość
mozliwe. czasem ludzie odpuszczają z niewiadomych względów. zostawiają bez słowa tak jak i mnie... to jest niewytłumaczalne i niewytłumaczalny jest ból...

Gość ciekawa00
boli jak cholera. staram się nie myśleć, nie wspominać, nie da się. Gdyby miał kogoś. Gdyby zmieniły się jego uczucia. Najgorsze właśnie jest to, że mówi, że kocha. Czasem myślę ze to po prostu zwykłe pierdo*enie. Stąd ten wątek..

Gość ciekawa00
tylko wiatr hula po moim wątku :P

Gość gość
no ja mam całkiem podobnie... uwielbiam tego człowieka, ale on już mi szansy nie daje

Gość ciekawa00
dlaczego nie daje? przestał Cię kochac?

Gość gość
nie wiem, ale to było coś takiego na zasadzie, że on był mój...ja byłam jego. oboje czuliśmy, że to coś więcej. że to coś wyjątkowego może z tego być. ehhh nigdy się z tym chyba nie uporam, każdego będę porównywać do niego....;/ a ty jak sobie radzisz ?

Gość ciekawa00
nie radzę sobie wcale :( byłam w kilku długotrwałych związkach ale nigdy nie czułam czegoś takiego. czuję że on to TEN. i co? siedzę tu sama i piszę na forum :(

Gość gość
jezu kochana, ja mam to samo!!! to TEN, nie inny... TEN, TEN, TEN!!! a ty czmeu do niego nie napiszesz ??? jest jakaś przeszkoda? może choć tobie się uda.

Gość ciekawa00
napisałam... i nic... poważnie się posprzeczaliśmy. ostatnio mieliśmy dużo problemów. Mimo, że było źle mówił że mnie kocha ale że czasem to nie wystarczy. Po kolejnej poważnej kłótni po prostu powiedział że ma dość...

Gość ciekawa00
Twój dlaczego odszedł? Długo byliście razem? i jak długo jesteś sama?

Gość gość
ale odezwałaś się tylko raz? próbuj jeszcze ;) ja to kilka razy sama od siebie...czasem odpisał, czasem nie- a to znak, że cos jest nie tak, że ma to po prostu w d***e. na koniec spytałam czy jestem mu obojętna i napisał, że nie ! mój odszedł...bez słowa. byliśmy kilka miesięcy, niby mało, ale powiem ci, że do nikogo czegos takiego nie czułam i nie będę, wiem to na pewno. kilka dni bez kontaktu, bez odwołania jesteśmy...

Gość ciekawa00
tak, spróbowałam raz. dzisiaj. nie chce mu się narzucać. jeśli mnie kocha to przemyśli i wróci. jeśli nie.. wiadomo. tłumaczę to sobie tak, że potrzebował odskoczni od ciągłych kłótni. w ciszy będzie wiedział czy chce ze mną być czy już nie. tylko boję się że pomimo tego, że mnie kocha uzna że nie warto to ciągnąć, bo jesteśmy jak włoskie małżenstwo

Gość ciekawa00
ale Twój skoro Ci pisze że nie jesteś mu obojętna to może źle interpretujesz tą ciszę. może nie chodzi o Ciebie? Może ma jakieś problemy? Ile Macie lat?

Gość gość
to masz mozliwość go widziec bo nas dzieli odległość. mamy po 23 i 24 lata. on nie chce się już ze mna spotkac, jasno to powiedział. ale może niektórym się zmienia zdanie? na to liczę...;/ oby wam się chociaż wam udało!!!!!

Gość ciekawa00
ale nie powiedział dlaczego? przecież to "ci się należy" mówiąc kolokwialnie. Jak nie chce z Tobą być- ok, jego decyzja. Ale nie ma 16 lat, żeby kończyć związek głupim "nie bo nie". Daleko masz do niego?

Gość gość
no właśnie, głupi nie ? dzieli nas pół polski ..;/ ani przyapdkiem się zobaczyć, ani nic...;/

Gość ciekawa00
może wejdziemy na jakiś czat pogadać czy cos?

Gość gość
no chętnie, co proponujesz? ;) we dwie można się wesprzeć

Gość ciekawa00
czateria na interii pokój PSYCHIATRYK ;) chyba pasuje :) bede mieć nick kafeteria albo coś podobnego czekam :)

Gość gość
haha dobra, czekaj :D

Gość ciekawa00
nie mogę się zalogować jakiś problem z javą :/ może masz inny pomysł?

Gość ciekawa00
masz konto na kurniku? jeśli tak to zapraszam na literaki stół279 ok?

Gość gość
haha ok ale nie wiem czy tam sie da pogadac ;)

Gość gość
da sie da jak wolisz na czat weszlam juz tez

Gość ciekawa00
czeeeeeeekam :)

Gość gość
nie znam sie na tych stolach, nie ma numerow chyba, dorwij mnie, mam nick kurdekurdekur :P jestem na literakach, i na kolko i krzyzyk ;)