Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn skończył rok i nie przespał żadnej nocy kto tak ma?

Polecane posty

Gość gość
izulka, zazdroszcze i zycze zeby sie nie odminilo:)

Gość gość
gość dziś >>> u mnie to samo a ma prawie rok ... Dodam ze w ciągu dnia ma 2 drzemki bez nich jest sajgon :-o

Gość gość
moj przespal cala noc dopiero jak mial 2.5 roku, bo normalnie do 18 mca pil 2x mleko, a potem raz, i zadna sila tego nie zmienila, w pokoju mialam termos, mleko i butelke:) darl sie "mama meko i juz" zadne herbatki, wody , ale dawalam jak wolal, na zle mu nie wyszlo bez pypki juz byla a meko byc musialo teraz ma 7 lat i nie popatrzy na mleko nawet:P

teraz syn ma juz 4 latka wiec chyba mu sie nie odmieni ale i tak jestem w ciazy wiec bede to samo przerabiac hehe

Gość gość
dodam tez, ze zdarzyly si enocki,ze nie spal do 2 w nocy bo tak, ale jak zasnal to do 11 przed poludniem i do dzis tak ma, jak niemusi isc spac wczesnie to chodzi pozno i spi rano do 11, musi spac 12 h i juz, do szkoly wstaje o 7, chodzi spac o 20 i ledwo go zwlekam, ale jak mamy weekend to spimy i spimy mozemy chodzic na imprezy,sylwestry, bo nawet jak wrocimy o 3 to mozemy si ewyspac do 11 czasem mam wrazenie,ze jakby mogl przesiedzialby cala noc, ma to po mnie, a rano spaaac, kazdy zazdrosci,ze mozemy sie wsyapc przy malym dziecku nigdy sam nie padl nawet po meczacym dniu, a rano by odsypial do obiadu+