Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna ma dopiero 25 lat a juz ma dwa zęby leczone kanalowo

Polecane posty

Gość gość

troche mnie to obrzydza.. ze zaniedbala zeby do tego stopnia ,że kanalowo leczyla.

Gość gość
to ją rzuć. a kanałowe może być robione również z innych powodów- źle przeprowadzone leczenie podczas pierwszej wizyty, nadmiar żelaza w organiźmie, słabe zęby- to genetyczne

Gość gość
urzekła mnie Twoja historia...

Gość to ją rzuć
Ja pier****, ale masz problemy. Wstydziłabym się taki temat na kafe zakładać.

Gość gość
niektore w tym wieku juz zębów nie maja

do to ją rzuć On też się wstydzi. Stąd mierna pomarańczka.

Gość gość urodzinowy
Ale się narobiło, ja mam 25 lat i zęby zadbane, a kanałowe leczenie też miałam. Miała być MAŁA próchnica, a wyszedł kanał :D i do tego mam jeszcze jednego zęba wyrwanego :D

Gość gość urodzinowy
znam też dziewczynę bogatą, zadbaną, studiującą prawo, u której każdy ubytek kończy się kanałowym leczeniem. W wieku 25 lat ma co drugiego zęba leczonego kanałowo. I co Ty na to autorze?

Gość gość
to taka laska co ma wiecej niz 2 kanalowo leczone dlugo nie pozyje bo to niezdrowe ludzie z zebami leczonymi kanalowo nie zyja długo niestety i czesto choruja..

Gość gość
Powiem Ci tak mój ojciec ma zęby pomarańczowe jak bóbr, myje od święta a wszystkie zdrowe! No wstyd, ja tylko na forum takie rzeczy piszę, bo komuś tak w prost nie powiem, ze mój ojciec zębów nie myje. A my z matką co? Pasty rozmaite, nici dentystyczne, płyny o wszystkim pamiętamy a zęby mamy do kitu. Ja mam 20lat i dwa zęby mleczne, dwa mi nie wyrosły i nie mam nic. Trzy zęby połatane. Kanałowego jeszcze nie miałam ale pewnie mnie to za pare lat czeka, martwię się co z tymi mleczakami :( Muszę chyba na implanty uzbierać. Matka to juz połowę zębów ma do kitu.

Gość gość
widzę, że wrócileś i próbujesz nowego podejścia do tematu:D no to uzywaj jej póki czas skoro wiesz, że laska za chwilę dostanie ataku serca od tych kanałów. tylko nie wkladaj jej prącia do ust, bo ci odpadnie

Gość gość
ja zęby myje codziennie odkąd pamiętam a i tak mam jednego kanałowego, pełno mam ich połatanych i na dodatek ząb na przodzie zaczął mi sie psuć a sąsiedni chyba sie od niego już zaraża, musze iść szybko do dentysty. nie wiem skąd to sie bierze bo zęby myje, dla odmiany moja matka myje zęby raz na rok i ma zdrowsze ode mnie:o

Gość gość
lepiej mieć wszystkie zęby robione kanałowo niż taki poziom zdebilenia jak autor tematu

Gość gość
""to taka laska co ma wiecej niz 2 kanalowo leczone dlugo nie pozyje bo to niezdrowe ludzie z zebami leczonymi kanalowo nie zyja długo niestety i czesto choruja.. """ Dawno nie czytałam takich bredni :D

Gość gość
hahahaha! niektorzy maja leczenie kanalowe juz wczesniej! I nie zawsze wynika to z zaniedbania ale niektorzy genetycznie maja słabe zeby.... Zreszta ciesz sie ze wgl chodzi do dentysty i chce leczyc te zeby! Szukasz dziury w całym czubku

Gość gość
Autorze ale z Ciebie pustak do potęgi... Ja mam 28 i juz 4 leczone kanalowo, zawsze miałam slabe żeby choc na pierwszy rzut oka są zadbane... Do tego dwóch siódemek juz nie mam :P a jakbyś mnie poznal to ani o kanalowkach byś nie wiedział ani braku dwóch siódemek nie zauważy, wiec nie wiem jakie to ma dla Ciebie znaczenie, naprawde nie masz ciekawszych rzeczy do rozważań w zyciu?

Gość gość
kanalowo leczone zeby to ryzyko szybkiego zgonu i chorób bo martwy ząb w organizmie siedzi...a nie żywy..bleeee

Gość gość
mój chłopak to ma połatane wszystkie trzonowe zęby - o dopiero masakra

Gość gość
gość dziś widzę, że wrócileś i próbujesz nowego podejścia do tematusmiech.gif no to uzywaj jej póki czas skoro wiesz, że laska za chwilę dostanie ataku serca od tych kanałów. tylko nie wkladaj jej prącia do ust, bo ci odpadnie XXXXX Padłam ze śmiechu :D Komentarz dnia :)