Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na temat grzybicy pochwy wejdz prosze moze wiesz

Polecane posty

Gość gość

czy jesli wyleciala mi z niej duża biala wydzielina...przypomnajaca namoczona chusteczke ..czy tez takie jakby biale łozysko.. tzn ze infekcja jest zazegnana?

Gość gość
chyba to się nazywa upław i świadczy o czymś przeciwnym

Gość gość
upławy to uplawy ..leca niejednostajnnie caly czas a to wylecialo mi nagle i bardzo duzo...jakby łożysko tylko ze biale??

Gość gość
nie wiem. jak ja mialam grzybice po antybiotykach to mialam takie grudki biale jak twarozek. moze powinnas do lekarza pojsc?

Gość gość
no wlasnie mnie pieklo okolica pochwy ale bez zadnych uplawow i lekami bez recepty zaczelam sie leczyc.. i wlasnie dzisiaj nagle wylecialo ze mnie takie biale polaczone ze sobą cos.. cale wylecialo.. i dalej nie mam zadnych uplawow ale piecze mnie jeszcze troche... jak na dniach nie przejdzie to pojde do lekarza... ale pytam moze ktróras z was miala cos podobnego i wie czy to koniec infekcji czy dopiero poczatek

Gość gość
własnie najbardziej zastanawiajace jest to ze nic sobie nie wkladalam smarowalam sie clotrimazolem :P no szok :P co to moglo być :O bylo tego naprawde duzo...i wygladalo jak lozysko..:/

Gość gość
tzn myslisz ze to juz bardzo zawansowane stadium ?:P jutro zapisuje sie do gina.. masakra :// to po antybiotyku...

Gość gość
a moze ten caly grzyb wyczul niekorzystne warunki i po prosu postanowil opuscic "gniazdo"i caly sobie wyleciał? myslicie ze moze tak byc? :P

Gość gość
też czytałam że po albothylu wypływa jakby mokra husteczka. U Ciebie to pewnie większa ilość upławów na raz. W takiej sytuacji jesli nie pomoże clotriamzolum i invag dopochwowo przez conajmniej tydzien to idź do lekarza