Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracownicy ERO sprawdzają IP a potem zdradzają na forum!!!

Polecane posty

Gość friijedynagwiazda
no wlasnie.. tak to jest, jak czlowiekowi blokade zaloza.. niczym klapki na konskich oczach albo gorzej.. bo prawie nic nie widac ;) niestety moja droga.. zadnych prezentow. mikolaj czy nie, nie bede mu zakladala czerwonej czapeczki na glowke :P.. nawet dla ciebie mowy nie ma.. jak juz bedzie chcial sie koniecznie przebrac, to tylko dla mnie :classic_cool:

Gość gość
Chciałam po dobremu, ale jak stawiasz sprawę na ostrzu noża, to trudno:D

Gość gdzie moja kuśka
Co tu sie dzieje? 😠

Gość friijedynagwiazda
a co ma sie dziac 😴 .. nic sie nie dzieje 😴 nie pozwole dottore zalozyc czerwonej czapeczki na glowke 😠 ... zeby nie wiem co 😴

Gość gość
Wpada mężczyzna do domu teściowej. Gwałtownym ruchem rozpina koszulę odsłaniając klatkę piersiową i krzyczy: - Pluj mamusiu, pluj! - lekarz kazał smarować jadem żmij

Gość friijedynagwiazda
przeciez mowie dottore.. 👄 nigdy w zyciu nie dopuszcze do takiej sytuacji.. nigdy.. przenigdy.. wlasna piersia cie zaslonie :P ... jak bedzie potrzeba ;) na glowke mozesz jedynie rozowe czapeczki zakladac :P podobno lepiej sie sprzedaja jak biale :classic_cool:

Gość gość
W szpitalu psychiatrycznym dyrektor podchodzi do lekarza i pyta: - Panie doktorze, co ten pacjent robi na tej drabinie? - Udaje żarówkę. - No to niech stamtąd zejdzie! - No, ale wtedy będzie ciemno!

Gość friijedynagwiazda
nie znam sie .. wybierzesz ladniejsza :P :D

Gość gdzie moja kuśka
Ciociu frido z toba klocic sie nie bede,kiedys w nocy jedyna mnie ratowalas gdy g***tem mnie tu brac chcieli :) 🖐️

Gość friijedynagwiazda
naprawde? .. tak dzielna ze mnie sztuka? ;) tymi slowami polechtalas moje opadle ego i wlasnie podnioslo glowke :P.. moze ma laskotki ;) ... ale dottore i tak nie dostaniesz 😴