Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 11 40

Dobrze postapilem ?

Polecane posty

Gość gość 11 40

Spotkalismy sie dopiero pare razy. Nasza ostatnia rozmowa wygladala mniej wiecej tak: "Nie jestem dziewica" "Masz z tym problem ?" "Tak, "byly" mnie dlatego rzucil" "To gdyby Cie nie rzucil, to bylabys z nim dalej ?" "Pewnie tak" "To po co sie ze mna spotykasz ?" Zdziwiona mina. Przy rozstaniu nie zaproponowalem nastepnego spotkania, ona tez nie. Nie jestem pewien, czy mnie dobrze zrozumiala. Teraz mi zal. Tak dobrze sie zapowiadalo. Czy jednak dobrze zrobilem ?

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłeś :)

Gość gość
Niedobrze. Ciebie nigdy nie rzucila dziewczyna? A gdyby nie rzucila to bylbys z nia nadal. Widocznie go kochala dobrze to o niej swiadczy. A ty palant jestes i dlatego nie zaproponowala spotkania ha!

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
a co cię ku/r/wa obchodzi czy jest dziewicą czy nie, jak sam nie jesteś prawikiem? co to w ogóle za dialog? w przedszkolu jesteś po/je/bie?

Gość gość
Niedobrze. Ciebie nigdy nie rzucila dziewczyna? A gdyby nie rzucila to bylbys z nia nadal. Widocznie go kochala dobrze to o niej swiadczy. A ty palant jestes i dlatego nie zaproponowala spotkania ha!

Gość gość 11 40
O to wlasnie chodzi, ze ona sama wyskoczyla z tym tematem. Przemyslalem juz nie raz cale to spotkanie i nie widze powodu, czy jakiejs prowokacji z mojej strony, zeby poruszac takie kwestie. Bardzo mnie tym zaskoczyla, nie bylem szczerze mowiac, na to przygotowany. Na koniec jeszcze rzucila "wszyscy jestescie tacy sami". To juz mnie calkiem zmylo.

Gość Abstraktyk
Poszukaj innej. Ta ma za ciasny mozdzek.

Gość gość
Jakaś dziwna, olej ją.

Gość gość
głupia. po co Ci taka