Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to niemożliwi hipokryci.Oskarżają polityków o złodziejstwo a sami kradną

Polecane posty

Gość gość

W najlepsze. Obłuda do sześcianu. Logika Kalego

Gość damski okser
ja nie mam z problemow, jak ja nie poloze lapy na mieniu panstwowym zrobi to polityk

Gość damski okser
dlaczego zly? ryba psuje sie od glowy co to za roznica czy ja wyniose z fabryki towar czy polityk kupi cala fabryge za 5 pln doprowadziwszy ja uprzednio przez swoich przydupasow do bankructwa?

Gość gość
taki kraj narazie nikt stym nie zrobi porządku niestety

Gość gość
rola polskiej policji gospodarczej jest wlepianie mandatow studentom za picie piwa jak rozumiem bo zientara i papala skutecznie odstraszaja od zajecia sie tematem?

Gość gaajowy
o przepraszam. Ja nic nikomu nie ukradłem. Życzył bym sobie aby i mnie nieokradano. Ale jak się widzi przywileje, diety, nagrody i chuj wie co jeszcze dla tych polityków z Bożej łaski. W czasie gdy dojeni jesteśmy ze wszystkich stron, bo państwo biedne, to nóż się w kieszeni otwiera. Autor, to chyba jaki polityk jest. I wkurza się, że inni mu na ręce patrzą.

Gość gość
nie rozsmieszaj mnie, ok? znasz pokecie kradziez w swietle prawa? nie? miller ci wyjasni

Gość gaajowy
oczywiście w świetle prawa. To świetlane prawo ustanawiają dla siebie, a nas doją aż piszczy. Ciekawe czy w świetle prawa taki radzio sikorski ( celowo z małej litery ) też w świetle prawa bierze kasę za paliwo wyjeżdżone rządową limuzyną?