Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię świąt!!!

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie tylko trzeba płacić, z choinki leci, trzeba tylko sprzątac i gotować.. a i jeszcze te fałszywe życzenia przy dzieleniu się opłatkiem

Gość gość
tak naprawdę mało kto lubi święta

Gość gość
Święta lubią tylko dzieci.

Gość gość
Jakoś ak byłam mala sprawiały mi większą radość, a teraz nic super w tym nie wiedze. Wszędzie tylko wciskają lampeczki i bombki, świąteczna atmosfera ponad miesiąć przed świetami w sklepach, ceny jakby to wszystko z diamentu było. I te rodzinne spotkania, czyli robienie dobrego uśmiechu do złej gry. Wszystko takie zakłamane.

Gość gość
Ja też bym chciała, żeby już było po Świętach.

Gość gość
Świąt nie lubią samotni bo nie mają komu kupić podarków i na nic nie mogą liczyć. Grubi bo nic na nich nie pasuje a wszędzie piękne połyskujące ciuszki, Sfrustrowani niezadowoleni z życia swojego, ze swojej pracy.

Gość gość
ja lubie swieta bo mam wolne od pracy i dobre jedzenie u mamusi :)

Gość gość
Nie lubię świąt, bo trzeba się narobić w kuchni, a później jeść to wszystko przez 2 tygodnie do obrzydzenia. Nie znoszę kupować prezentów, nie mam żadnych pomysłów, nie mam pojęcia co komuś kupić i święta Bożego Narodzenia są poza tym wszystkim bardzo, bardzo drogie. Dlatego w tym roku nie szaleję i traktuję święta jako dwa dni wolne od pracy i nie mam zamiaru kupować ton żarcia i drogich podarków. Ot tak dla tradycji jakiś żel pod prysznic, dezodorant, nie droga książka itd. Będę szczęśliwa jak już będzie po świętach.

Gość gość
Ja lubię, ale moja rodzina to patologia i musze tam jeździć i wysłuchiwać.. Jak bedziemy miec dziecko z narzeczonym w przyszłości to nie bede tam jeździć, żeby patrzylo na to.

Gość gość
Skoro nie masz zadnych pomyslow i nie masz pojecia co komu kupic-to jestes ograniczona. Jak mozna nie cieszyc sie ze swiat? choinka, rodzina, super nastroj, koledy, jedzenie, prezenty itd. super czas, kupowanie prezentow sprawia mi wiele radosci i pakowanie ich takze, przystrojenie domu i choinki super! Ladne nakrycie stolu wigilijnego, gotowanie, pieczenie ciast, to ze wszyscy sa ubrani odswietnie

Gość gość
i dlatego na każde święta wyjeżdżam

Gość kardulaki
Też nie przepadam za świętami dlatego,że jestem sama:( .Nie chodzi o to ,że chce miec kogoś z braku laku ale o to ,że jednak swięta to swięta mam dużą rodzinę wszyscy już po ślubach z dziećmi,a ja sama i to narzekanie....pfff i wypytywanie kiedy w koncu "przywiozę"kogoś masakra:/ prezentów nikt sobie nie daje bo nikogo nie stać oby już po świętach było!!:(

Gość gość
Kochanki nie znoszą świąt :)

Gość gość
Do gościa z 14.51. To ciesz się jak głupi bateryjką.

Gość gość
Święta są super

Gość gość
Pewnie tez bym nie lubila gdybysmy spedzali je z cala rodzina. A uwielbiam bospedzamy w swoim bliskim gronie, na luzie, odpoczywajac a nie spinajac sie

Gość gość
Świąt nie lubią samotni ludzie.