Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie dzis macie cisnienie?

Polecane posty

Gość gość

moze ktos mierzyl

Gość gość
w ptaku?

Gość gość
113/80 właśnie zmierzyłam, po kawie.

Gość gość
wzorcowe 125/75 po 100 mg tabletki po kawie byłoby jakies hmmm180/100

Gość giraas
Mój ciśnieniomierz SmartCardio jest z akumulatorem i muszę przyznać że długo pracuje na jednym ładowaniu.

Gość gość
Model SmartCardio jest okej jak dla mnie. Kupowałam go głównie dlatego że rurki z powietrzem tutaj nie ma, nic mi się pod ręką nie wije przy badaniu, łatwiej jest mankiet poprawnie na rękę nałożyć.

Gość gość
Ja tez polecam SmartCardio

Gość gość
Dobre oznaczenia na wyświetlaczu ma Smart cardio, od razu wiadomo czy wynik jest niepokojący czy można spać spokojnie, no i to łączenie bez przewodu to moim zdaniem też trafiony pomysł.

Gość okjas
Dobrze mi się osobiście mierzy modelem Senior, żona też sobie chwali chociaż ona korzysta dużo częściej niż ja – wzorcowy sercowiec ;-)

Gość gość
Prawidłowe

Gość elwirkaoo
Bardzo mi się podoba ciśnieniomierz Senior, na prezent dla babci czy dziadka jest idealny, w tamtym roku kupowałam rodzicom mamy, w tym roku rodzicom taty sprezentuję ;))

Gość gość
160/90

Gość gość
Zamawiałam niedawno SmartCardio od Sanity, bo mnie ten brak kabla zainteresował i faktyczne to fajny pomysł, nic się nie kiwa pod rękami, nie przeszkadza

Gość gość
Duży wyświetlacz ma nasz Senior na pewno, także jak ktoś woli jak wyniki widać naprawdę dokladnie to ten model mogę podpowiedzieć

Gość gość
110/60 po dwóch kawach (mam 59 lat)

Gość gość
Nie narzekam na mój ciśnieniomierz na ramię Senior, ładnie mankiet leży na ręce, nie przesuwa się, nie zmienia położona itp. :)

Gość gość
SmartCardio używamy z żoną, to jest o tyle nietypowy ciśnieniomierz że nie ma klasycznego przewodu na powietrze, tylko od razu automat jest przytwierdzony do mankietu

Gość gość
Cisnienie pochwy czy w oponach auta Ja mam kosmiczne butla Jonegooo wypita ide po druga

Gość gość
Super sprwadza się akumulator w Smart cardio, bardzo długo pracuje na jednym ładowaniu, od razu w zestawie dostałem zasilacz, polecam model dla cukrzyków, zawałowców...ogólnie dla każdego kto musi regularnie kontrolować krążenie

Gość gość
Prostym wygodnym modelem jest Simple jest na tyle mały że można sobie na spokojnie wziąć do lekarza, czy na jakiś wyjazd, dużo miejsca nie zajmie ;)

Gość gość
już pisałam

Gość gość
Badamy się od tego roku modelem SmartCardio i na pewno jest szybszy niż ten co mieliśmy wcześniej. Mogę go polecić.

Gość gość
Sprawdza się nam w domu SmartCardio, solidne urządzenie, nie ciągnie dużo energii, także na jednym ładowaniu akumulatora można wykonać naprawdę dużo tych badań.

Gość gość
Kupiłam nowy ciśnieniomierz w tym roku i to jest dokładnie polski model SmartCardio od Sanity – mierzy szybko, dokładnie, wygodnie bez bólu ramienia.

Gość gość
A gdzie kupowałaś ciśnieniomierz? Bo niedawno sprawdzałam ofertę apteki melissa i był tak szeroki wybór, że nie wiedziałam na co się zdecydować. :D

Gość gość
SmartCardio dostałam w prezencie od dzieci i działa mi bez zarzutu, dobrze leży ma ręce, pompuje szybko ale bez bolesnego uciskania.

Gość gość
Dla starszej osoby to podpowiem na pewno model Senior marki Sanity. Moja mama nim mierzy i świetnie jej to idzie, nie ma problemów z upięciem rękawa, z uruchomieniem badania i też potem z odczytem wyników z pamięci

Gość gość
Warto sobie sprawdzić jak wygląda SmartCardio, dość innowacyjny ciśnieniomierz, od razu mankiet jest przyłączony do samego urzadzenia, czyli nie ma łączenia przez rurkę.

Gość gość
;-) Ja też trafiłam na SmartCardio przez matkę mojego męża i bardzo fajnie nam się sprawuje ten ciśnieniomierz. Jest precyzyjny poręczny nie zajmuje dużo miejsca. Mankiet dobrze układa się na ręce po całym badaniu nie boli ręka – ten ucisk nie jest taki mocny jak choćby po moim ostatnim mierzeniu ciśnienia u lekarza.