Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks nie sprawia mi przyjemności....co robić ?

Polecane posty

Gość gość

mam 17 lat, tak wiem, jestem młoda, niedoświadczona. jestem z moim chłopakiem 2 lata, bardzo się kochamy. Mój pierwszy raz nie należał do przyjemnych, ale chociaż nie krwawiłam... kochamy się raz na tydzień/ na 2 tygodnie, zależy... mój chlopak zawsze dochodzi, ja nie koniecznie, pare razy nawet udawałam orgazm żeby nie zrobić mu przykrości... ale ja też chcialabym czasem poczuć tą przyjemność, kiedy się kochamy jest mi dobrze, ale to nie wystarczy żebym doszła... nie wiem co zrobić, nie chcę żeby mój chlopak czuł sie urażony bo nie mogę mu teraz powiedzieć 'ej sory zmieńmy coś bo przez 2 lata udawałam orgazm' bardzo go kocham i seks nie jest dla mnie najważniejszy, ale sami rozumiecie.... mogę liczyc na czyjeś zdanie?

Gość gość
jestem kilka lat starsza od ciebie z chlopakiem jestem prawie 3 lata i tez mi nie jest z nikm juz jak kiedys wczoraj mu powiedzialam to po stosunku odworcil sie usnal.. taki juz nasz los..

Gość gość
no właśnie boję, że też tak zareaguje, ale przecież to nie nasza wina....

Gość gość
Kobiety tsk nie kture maja ciezko co na to porsdzic ale mozna jezyczkiem doprowsdzic organ lechtaczkowy tesz to kobiecie sprawia duza pszyjemnosc

Gość jara69
Macie młodych chłopaków taki typ "zajączka" szybko i do celu, wiem też byłem w tym wieku. Ze by kobieta miała orgazm trzeba poświęcić więcej czasu dla niej i ją dobrze popieścić i rozpalić a osiągnie wszystko o czym marzy, może nie zaraz to kwestia przebywania ze sobą i poznawania wzajemnych stref erogennych i potrzeb

Gość gość
Masz racje jara tez bylem mlody I nie umialem teraz jestem mistrzem moze razem sprobujemy?

Gość jara69
pierwsze początki takie były choć piszecie że już 2-3 lata jesteście ze sobą ale to z czasem przychodzi a przede wszystkim szczere rozmowy z partnerem na tematy co lubimy i oczekujemy nic bardziej nie przybliża niż rozmowa a potem wprowadzanie to w życie

Gość gość
Młodzi faceci są słabi, nie dbają o przyjemność kobiety.

Gość jara69
gość z wypowiedzi 1.51 dziękuję bardzo jednak preferuję w płci przeciwnej i nikt i nic to nie zmieni....

Gość gość
Jara to Ty jestes kobieta czy mezczyzna Bo nick wskazuje ze kobieta

Gość gość
Tak się właśnie kończy udawanie orgazmów, o takich rzeczach mówi się od razu, jeśli facet się obrazi lub nic nie zmieni, to chyba jasne że ma was w d***e i dba tylko o siebie. Wiek nie ma to żadnego znaczenia, jak facet nie lubi bawić się kobiecym ciałem, pieścić, itd... to zawsze będzie kiepski w łóżku.

Gość gość
Masz rację, dobrze napisane.

Gość gość
Gosciu Ty chyba Sam siebie popierasz Bo juz tu nie ma nikogo

Gość gość
A czy wy myślicie że facet nie wie że nie macie orgazmu, naprawdę myślicie że facet nabiera się na udawany orgazm? Jeśli się nabiera, to albo jest głupi, ale nie chce wiedzieć jaka jest prawda, bo tak mu wygodniej.

Gość jara69
mężczyzna niestety, nick nic nie mówi :D czasami