Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

korzystacie z ING bank śląski?

Polecane posty

Gość gość

Jesteście zadowoleni z jego usług? Jestem ciekawa jak funkcjonują inne placówki bo moja trochę hmm... Jestem zadowolona z konta, nie mam na razie odpukać problemów z kasą, przelewami itp ale.. Ciągłe awarie, często jedna pani na kasie i w kolejce z 5 (??!!) osobami czeka się z pół godziny /45 minut jak nie dłużej. Wróciłam do mojego miasta w poniedziałek. Poszłam do placówki przelewu nie było..potem dostałam info ze na pewno jest to chciałam wybrać wiec jadę dziś a tu kartka na dzwiach: mają remont i kasa była czynna do 14 a jutro jest przeniesiona na inny adres.. No sorry byłam w poniedziałek stałam przy kasie nie mogli poinformować? Słyszałam jakieś tam strzepki rozmów ludzi z problemami z bankomatem ale sie nie przysłuchiwałam specjalnie bo co mnie obchodzą cudze problemy? Kartki na dzwiach z informacja nie widziałam i nie wiem czy była - a jak była to chyba powinna byc wyraźniejsza, większa, bardziej widoczna?? Raz też chciałam wpłacić pieniądze. Niespodziewany wyjazd na zastępstwo, no przecież kasy w domu nie zostawię i co? Awaria. Musiałam czekać kilka godzin żeby wpłacić pieniądze. Pół dnia zmarnowane na czekaniu bo powrót do domu mi się nie opłacał. A ja naprawdę korzystam z usług tego banku bardzo niewiele bo mam tam tylko oszczędności i wpłacam i wypłacam zaledwie 2 razy do roku. No chyba ze ja mam jakiegoś pecha i akurat jak ja chce coś zrobic to awaria.

Gość gość
przecież są wpłatomaty, przez które możesz pieniądze wpłacić, reszta usług przez konto internetowe, nie wiem w czym masz problem

Gość gość
Mam problem, tak jak i pewnie babcia 60 letnia. Rozumiem że bank można zamknąć i dla ciebie jest wszystko ok. Nie mam neta, mam wifi jedynie ( sam sobie korzystaj z niezabezpieczonej sieci ok?) U mnie w placówce jest tylko bankomat. I osoby korzystające z tej formy mają również problemy w tej materii. Choćby w poniedziałek gdy ja sobie czekałam do kasy oni mieli zablokowane bankomaty ( kolejna awaria do odwołania) Rozumiem że tak powinien normalnie działać banki wszystko jest ok bo przecież ty masz konto internetowe i " wpłatomat". Nie opłaca mi się wyrabiac karaty i ponosić jej ewentualne koszty wpłacając środki raz na rok.

Gość gość
o jakich kosztach ty mówisz??? jak masz konto, to masz do niego kartę, jak korzystasz z niej regularnie, to nie ponosisz żadnej opłaty za prowadzenie konta, to samo z przelewami i prowizjami za wypłatę pienędzy z innych bankomatów, a jak ci nie odpowiada placówka, to ją zmień, korzystam z ing od wielu lat i jestem z nich bardzo zadowolona, w przeciwieństwie do np. pko

Gość gość
a to, że nie masz netu to wyłącznie twój problem

Gość gość
Jak ktoś nie korzysta z konta czesto to nie wiem po co mu karty yyyy?Chyba zeby zgubić :D Chciała sobie pieniądze wpłacić tradycyjnie bo nie spodziewała się że bank może mieć z tym problem. Wyrobienie karty pewnie też nie możliwe na tamten moment bo awaria :D W sumie to pownna byc rzecz raczej wyjatkowa a nie standard. moj bank nie ma takich problemów. korzystam bardzo czesto i z tradycyjnej formy i z bankomatu i nie przypominam siebie takich problemów. Też nie mam konta internetowaego :) zacofaniec ze mnie jeden.

Gość gość
nie wiem jak jest w twoim banku, ale w ing w chwili otwierania konta, stajesz się również posiadaczem karty

Gość gość
A potrafisz czytać ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałam że korzystałabym REGULARNIE? JAK można nazwać korzystanie raz/dwa razy do roku regualrnością? To raz. Dwa mi nie chodzi o samo ing bo bank sam z siebie od strony finasowej bardzo mi odpowiada nie odpowiadają mi ciągłe AWARIE. Trzeba ci to namalować. I nie pytam się CO MAM biedna zrobić żeby dosać pieniądze ale CZY WASZE PLACÓWKI TEGO BANKU TEŻ mają ciągłe awarie. Będe korzystać z banku jak mi się podoba ( nawet jak 60 letnia babcia, normalnie ) Bank oferuje taką usługę wiec o co ci chodzi mam prawo z niej korzystać nawet 500 razy dziennie. I POWINNA DZIAŁAĆ prawidłowo. Nie wiem to cię przerasta? Bank nie jest tylko dla ludzi z netem droga pani WYJĄTKOWA. Chyba sobie zyły podetnę bo go nie mam..albo zakopię forsę pod ziemią bo nie mam neta.

Gość gość
wiesz co twoim problemem nie jest bank, a twoja frustracja, zapytałaś o opinię, więc ci odpowiedziałam normalnie, a ty zaczęłaś do mnie z mordą wyjeżdżać, jak dla mnie to możesz w ogóle z banku nie korzystać-chowaj kasę w skarpecie, nie będziesz miała problemu z placówka, a wyżyj się na facecie, jak masz kiepski dzień, a nie na forum!

Gość gość
Jak zwykle na kafe każdy każdemu narzuca jak ktoś ma sobie prowadzić konto, ha ha ha ha. Twoja placówka ma problemy organizacyjne i tyle. Na zadupaich czesto tak bywa. ha ha. Ja jestem bardzo zadowolona z tego banku. Wez sobie idź do większej placówki w większym mieście nawet jak to dalej. U mnie wszyski banki na zddupiu wiecznie miały problemy bo mało ludzi korzysta to maja to w...a tak jak korzysta cała fura ludzi to muszą to mieć zapięte na ostatni guziczek bo zaraz masa pretensji.

Gość gość
A wiesz jaki jest twój problem? Wmawianie ludziom co myślą co powinni robić i co jest ich problemem a co nie. Twoje zdanie? Narzuciłaś mi że musze sobie korzystać z wpłatomatu, którego nie ma u mnie i karty, którą użyje raz do roku ( więc nie wiem na co mi taka karta?) Zdanie zupełnie nie na temat wiec po co w ogóle je wyrażałaś? Że już nie wspomnę że w tej SWOJEJ frustracji nie zdążyłaś przeczytać całego posta ze zrozumieniem, przez co mi tu wyjeżdzasz z regualrnością, brakiem neta i innymi absuradami. Przeczytaj przebieg rozmowy. Po twoim " ataku" wyjaśniłam że mam tylko wifi a każdy ci powie że korzystanie z bankowych usług w takiej formie jest NIEBEZPIECZNE, że korzystam z banku w taki a taki sposób a karta jest dla mnie formą nieopłacalną a ty się dalej rzucasz bo dalej nie przeczytałaś dokładnie. A pytanie skierowane do osób korzystająch z usług ING brzmiało czy w waszym placówkach sa często awarie zarówno bankomatów jak i systemowe uniemożliwianie tradycyjny wybór kasy. To tak łopatologicznie. Wystarczyło napisac NIE, lub tak ale dla ciebie chyba to jest za trudne. A ponieważ śmiałam to zauważyć to nagle jestem sfrustrowana. Może popatrz na siebie ok? Ile można pisac jedno i to samo bo posta nie jesteś w stanie zrozumieć.

Gość gość
najwyraźniej to TY masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo ja nic ci nie narzuciłam, napisałam że są wpłatomaty z których MOZESZ skorzystać, a brak normalnego internetu nie jest moim problemem, jeżeli nie potrafisz wypowiedzieć się kulturalnie, to popracuj nad tym, zanim zaczniesz udzielać się na forum i pouczać innych

Gość gość
Weź sie już nie pogrążaj ok? I bardzo cię prosze, tak prosze , nie zaśmiecaj mi wątka swoimi bezsensownymi tekstami opartymi na czymś czego nie przeczytałaś. Przeciez ci napisałam 5 razy: Jak mogę skorzystać z czegoś czego nie mam w placówce? I co to ma za znaczenie skoro ja się pytam czy w waszym palcówkach tego banku sa ciągłe awarie a nie o to z czego ja mogę skorzystać w takiej sytuacji. Nie widzisz różnicy dalej? Ok, fajnie, przyjęłam już do wiadomości nie muisisz o tym klepać po raz 5. Ze już nie wspomnę że bede sobie korzystac z takich dostępnych usług baku jakie mi pasują i jakie dla mnie są wygodne i kazda z nich powinna działać prawidłowo. Ale co ma do rzeczy mój internet? Napisałam ci kulturalnie że nie mogę mieć konta internetowego bo mam tylko wifi i tyle to tobie się coś nie podoba w tej kwestii i mi tutaj wyjeżdzasz że to nie jest twój problem a czy ja twierdze że twój? Po prostu przyjmij do wiadomości ze nie mam takiego neta i to nie jest obowiązek i w niczym nie czynni mnie gorszym klientem. Dla mnie to nie jest żaden problem. Ale dla ciebie najwidoczniej jest., Popatrz na swoje wypowiedzi. wiem wiem zamiast rzeczowo odp na zarzuty będziesz tutaj tworzyć epopeję o frustracjach, kulturze i necie...bo tylko tyle potrafisz. Wiec prosze cię skończ.

Gość gość
hahaha, no masz rację, nie będę zaśmiecać ci wątka :D i dyskutować z porąbaną wariatką, która kompletnie nie rozumie tego, co czyta, tępa strasznie jesteś i do tego chamidło, żegnam

Gość gość
No tak czyli typowo. Nie potrafisz odnieśc sie rzeczowo do zarzucanych ci rzeczy, za to swietnie odwracasz od tego uwagę oblegami, zarzutami i śmiesznymi zupełnie nie na temat radami miesiąca..co nie przeszkadza ci dodatkowo POWOŁYWAĆ sie na kulturę, domagać się się, ba nawet uważać sie za kulturalną osobę czyż nie? Ciekawe a jakie typowe zjawisko. No zwyzywaj mnie dalej w imie kultury i potem zarzuć że to ja jej nie mam :)

Gość Serafina22
Jeżeli masz problem z bankiem, skorzystaj z usług innego. Założenie nowego konta i transfer środków ze starego nie trwa długo. Poczytaj trochę o najpopularniejszych instytucjach bankowych w naszym kraju https://www.coolforex.pl/banki i do dzieła.:)