Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzonqa

on się masturbuje...

Polecane posty

Gość zzzzzonqa

Nie wiem czy to jest problem powiedzcie co o tym myslicie... Jestem w ciązy i w 7 mies mialam juz oznaki porodu bylam 1,5 mies w szpitalu... Ostatnio lekarz zgodził sie wypuscic mnie do domu na kilka dni mialam dzwonic po meza ale niespodziewanie odwiedzila mnie tesciowa wiec powiedzialam jej, ze wychodze i moze bym zrobiła mezowi niespodzianke czy by mnie zawiozla do domu... No i sie zgodzila, podwiozła pod sam blok, weszlam i po prostu go przylapalam jak sie masturbowal przed p****lem... Nie wiedzialam co zrobic bylam zmieszana a on to juz calkiem... Od razu wylaczyl ta strone, ja go przytulilam i powiedzialam ze niespodzianka lekarz pozwolil i ze mama jego mnie odwiozla. Bylo mu strasznie glupio ale wiedzialam, ze musi mu tez brakowac sexu, nie mowilam nic o tym staralam sie rozluznic atmosfere potem zaczal zbierac sie do pracy to zrobilam mu niespodzianke...;-) wieczorem po jego pracy zrobilam kolacje, potem masaz i tez inne przyjemnosci niestett nie mozemy wspolzyc ale bardzo mu sie podobalo to co mu zrobilam ;-) duzo o tym mysle czy zachowalam sie dobrze? Czy moge Z nim jakos pogadac jeszcze... Co o tym myslicie?

Gość gość
No chyba dobrze zrobilas

Gość gość
Znów kobieta chce żeby za nią myśleć.

Gość gość
Zerwij z nim jakiś nabuzowanych szczeniak seksualny masakra! Tylko seks mu w glowie *****czowi

Gość gość
Tak zerwij z nim bo się masturbował. Już lepiej byś samotną matką z dzieckiem niż z facetem który się onanizuje...

Gość gość
kolejny z patologii ,masakra ,gdzie ci prawdziwi szanujacy kobiety :D

Gość gość
Jakiś zboczeniec tylko seksu mu w glowie! Dlatego mezczyzni sie wiaza biora slub dla seksu zeby ich zaspokojac seksualnie!