Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromne potrzeby seksualne jako skutek uboczny antydepresantów kto tak miał

Polecane posty

Gość gość

bo ja już nie wyrabiam czasami. a niby takie leki obniżają libido ... nie powiem, najpierw to było fajne. biorę minimalną dawkę jednego leku z grupy SSRI. po pierwszym miesiacu stosowania tabletek wzrosły potrzeby seksualne. nigdy wcześniej nie byłam oziębła, ale jakoś przesadnie gorąca też nie. mam 28 lat mam męża, dzieci jeszcze nie mamy. najpierw było to fajne, bo czasami to chciało mi się z 4 razy dziennie i od razu byłam gotowa. maż był zachwycony. ale minęły 3 miesiące i nadal mam taki duze potrzeby. kupiłam ró|ne kajdanki pejcz i takie różne i używam ich, na zasadzie ja lubie go bić ale też lubie jak on dominuje i bierze mnie od tyłu (nie analnie). nigdy nie lubiłam robic loda, robiłam może z raz na 2 miesiace ale tylko po winie i bez połykania. teraz połykam i mi nawet smakuje. w dni płodne potrafię zdzierać z niego koszulę i spodnie jak ledwo buty zdejmie - ja wracam z pracy pół godziny szybciej. widzę że ju czasami jest tym już zmęczony fizycznie i psychicznie i dziwnie na mnie patrzy. budzę go czasami o 4 rano bo się sama budzę tak mokra i chętna jestem ... czy ktos na SSRI tak miała???

Gość gość
daj foto krocza

Gość gość
ja tu poważnie pytam :O

Gość gość
normalnie jest na odwrot

Gość gość
nikt tak nie miał bo to niemożliwe

Gość gość
Ja!! Mam 22 lata i każe swojemu chłopakowi wyzywać mnie, obrażać. W ogóle najchetniej to bym się z 3 na raz przespała, ale no kocham mojego i nie chce go ranić. I nie wiem czy to przypadek czy nie, bo można mieć wyższe potrzeby, uprawaić seks kilka razy dziennie ale widzę że Pani tak samo i ja potzrebuje czegoś ostrzejszego. Mój chłopak płacze, mówi, że w życiu sie tyle nie narobił.

Gość gość
Możesz podać nazwę tego leku i jaką dawkę ?

Gość gość
MAM 40 lat i zawsze tak mialm,jestem na 100% NORMALNA NIGDY NIE LYKALAM TAB: a potrzeby mam z moim facetem codzziennie kilka razy dziennie,on moze duzo,ale czasami lyka wiagre i mamy jazde nawet 7 godzin serio:-) JA TAK lubie moj facet jest zachwycony :-)

Gość gość
Dla normalnej osoby będa jak narkotyki. Najlepiej nazwy nie podawać, dla waszego dobra. Ja miałam poważną depreche, długo sie lecze

Gość gość
Bez leków wczesniej też lubiłam. ALe teraz po lekach to mam tornado w tyłku. 7 godzin seksu to nuda, ja potrzebuje czegoś wiecej, każe mu na siebie krzyczeć, każe mu mnie g****ić, bijemy się po tyłkach, wsadzam sobie całego do gardła, no wszystko co można sobie wyobrazić i.. jestem zmęczona

Gość gość
Pytam o nazwę gdyż ja od trzech dni łykam Escitalopram Actavis ,czy aby nie ten sam co ty?

Gość gość
NAjlepsza reklama ever.