Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocxp

zmarszczki!!! jak je szybko usunąć ...

Polecane posty

Gość pomocxp

mam praktycznie całą twarz w zmarszczkach mimicznych, niestety bardzo je widać najbardziej na czole. chce je zlikwidować tylko kompletnie sie na tym nie znam, i mam nadzieję, że ktoś poleci mi kremy które na prawdę zadziałają. a może jakaś inna metoda? mam 20 lat

Gość gość
20 lat i zmarszczki, chyba na p******e od dawania

Gość gość
Polecam masaż twarzy.

Gość gość
20 lat i zmarszczki???!!!! pewnie non stop solarium, przyjmij do wiadomosci ze nie ma kremu na swiecie który usunie zmarszczki, botoks moze je wygładzic ale tylko czasowo, no ale nikt normalny nie robi botoksu w wieku 20 lat

Gość gość
Monika Pietrasińska (modelka) zrobiła sobie botoks w wieku 21 lat , są też inne zabiegi na zmarszczki

Gość gość
polecam maseczkę z siemie lniane

Gość pomocxp
dzięki za odp! ;) chodzę na solarium raz w tyg ; ) wiem, że przyspiesza starzenie itd. ale mam koleżanki,którym żadne zmarchy po solarium nie wychodzą, więc myślę,że to tak do końca nie od tego. czytałam o róznych wypełniaczach,które można kupić praktycznie w każdej drogerii, może kupię jakiś droższy. tylko czy to wygładzi takie zmarszczki... poczytam o tej maseczce, i chętnie wypróbuję

to ja Ci polecam Restylane Skinbooster - bardoz fajny wypełniacz, delikatny i  fajnie skóra na buzi jest odświeżona i wygładzona. Ja go stosuję i jestem bardzo zadowolona!