Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzix93

Dieta 8 h od jutra ktoś razem ze mną?:)

Polecane posty

Gość hipcio22
hej mozna sie dolaczyc? ja ta diete zaczelam wczoraj- ale slabo mi poszlo i na koncu sie zmiescilam w 10h jedzenia... Dziss juz duzo lepiej za godzinke jem ostatni posilek. Za chwile trening a wieczorkiem jeszcze jeden

Gość gość
ja tez sie dolaczam, nie wiem jak to bedzie w swieta a w sylwka to juz qogole od[puszzce

Gość gość
dobra ta dieta? mozna cos schudnac?

Gość gość
od[powie mi ktos/ kto byl na niej?

Gość gość
podbijam temat i pytanie ;)

Gość gość
Ja byłam na wakacjach rok temu. W dwa tygodnie schudłam jakieś 1,5 kg ale jadłam prawie same owoce i slodycze więc nic dziwnego że nie więcej :) Potem jeszcze na wyjeździe schudłam jeszcze jakies 4 kg, znowu w 2tyg, ale jadłam 2 małe kanapki i np. pol ziemniaka i malutki kawałek mięsa. No i zaprzepascilam wszystko bo jak wróciłam to odbilam sobie i te 4 i 1.5. Teraz zaczynam od nowa

Gość gość
a teraz ? wszystko byle w limicie godzin? czy jakas ilosc kcal? nie wiem jaka diete zaczac i dlatego dopytuje sie

ja skonczylam ta diete po chyba 3 miesiacach , chudnie sie duzo okolo 6 kg schudlam , ale naprawde nie mozna jesc po tych 8h , wiadomo ze trzeba miec deficyt zeby chudnac dlatego ja ograniczalam kalorie do tak okolo 1400 ale przez 8h zjesc tyle to zaden problem :) no i oczywiscie regularne posilki i z gowa :)

Gość gość
Hej dziewczyny, czy któraś z was chciałaby wypowiedzieć się w materiale video do TV apropo forów internetowych i udzielania się w nich? Fajny lifestyle'owy materiał. Odzywajcie się na natia20150@gmail.com

Gość gość
czesc zaczynam diete od jutra co jecie na tej diecie i ile razy dziennie? czy liczycie kcal? i czy jecie o jednakowych porach dnia/ czy to ma znaczenie??? , bardzo prosze o odpowiedz i dziekuje

Gość gość
jest tu ktos????/ halooo

Gość gość
co jecie w tej 8 godzinnej diecie? moze ktos cos napisac????

Już wam wszystko pisze jak ja to robiłam , starałam się jeść co 2 h po nieważ je sie tylko 8 to są 4 posiłki , potem namietnie zułam gume i piłam baardzo dużo herbat - hmmm moje śniadanie zawsze było bardzo kaloryczne no ale oczywiście zdrowe co ja jadłam a np - tosciki z jajkiem i warzywami , owsianke z bananem , czasem nawet nalesniki z bananem itd nie liczyłam w tej diecie kalorii ale wiadomo ze nie mozmy zjesc 2000 bo nie bedzie deficytu i itak nie chudniemy pozniej jadlam drugie sniadanie np. pieklam sobie ciasteczka takie zdrowsze peeełnooo przepisów jest w internecie np z ziarnami itd no i je wpierdzielałam na drugie sniadanie potem obiadek , jem duzo wazyw wiec jadlam najczscie warzywa na parze z kurczakiem albo warzywka z rybka , tortille z warzywami i kurczakiem , no jak kto lubi ale wiadomo trzeba jesc takze z glowa i nie napychac sie do syta az mdlejemy w ostatnich godzinach :P no i po obiadku był po 2 godzinach osatatni posilek no to takze roznie i nalesniki i jakies salatki i np jakies ciasto ktore sobie upieklam :) okolo wieczora zazwyczaj stalam sie glodna ale da sie to przezyc pijac duzo herbaty czy wody napewno nie napoje slodzone itd to jest absolutnie zabronione , ja nawet ich nie lubie wiec nie mam z tym problemu . dieta jest dobra bo pozwala na odpoczynek i odpowiednie trawienie naszemu organizowi , ale czesto bywa tak ze czlowiek czasem sobie odpuszcza bo a tu wyjscie ze znajomymi a tu cos ale jak mi sie zdazalo cos takiego to nie poddawalam sie i na drugi dzien dalej toczylam rytuał : )