Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzialyscie nowe danonki ?

Polecane posty

Gość gość

Dla niemowlat?sklad:twarozek odtluszczony,smietanka,przetarte banany 15%,cukier,skrobia,maczka chleba swietojanskiego,sok cytrynowy,aromat naturalny-to akurat bananowy,jest jeszcze naturalny.co myslicie?kupilam synowi na probe,ma rok.mimo,ze zawiera cukier,nie jest bardzo slodki.

Gość gość
dla mnie to zawsze będzie synonim najgorszego syfu

Gość gość
Dla mnie to taki sam syf jak mleko modyfikowane

Gość gość
ja tez kupilam mojej 10miesiecznej córce w ciagnęła nosem 2 i jeszcze jej zostaly dwa.ale miniaturki straszne.lepsze to niz zwykle danonki

Gość gość
Po co kupowac jogurt bananowy z cukrem, aromatami i skrobia modyfikowana, skoro mozna zrobic taka przekaske z jogurtu naturalnego i swiezego banana??? absurd!

Gość gość
... i to jeszcze sporo taniej wyjdzie.

Gość gość
Mój ma rok i staram się takiego gofffna nie dawac :-o:-o im później tym lepiej

Gość gość
mój syn ma 28 m-cy i smaku danonka nie zna ;)

Gość gość
Tak,tak wiemy....wszystko od zaprzyjaznionego rolnika :-D

Gość gość
Po co kupowac jogurt bananowy z cukrem, aromatami i skrobia modyfikowana, skoro mozna zrobic taka przekaske z jogurtu naturalnego i swiezego banana??? x no, to wpadnij do mnie mądralo. Bóg mi świadkiem, ze jak moje dziecko zje jog. naturalny z JAKIMKOLWIEK owocem, to zafunduję Cii wszystko, co sobie wymarzysz. Uprzedzę - nie, nie lubił ich od samego początku, zanim poznał smak słodkich serków/jogurtów.

Gość gość
haha rozbawila mnie wypowiedz powyzej :) dobre :D

Gość gość
w zyciu sama nie dam dziecku dananka(danon=mega syf) nawet jak nie bedzie chcialo jesc zwyklego jogurtu z owocami to niech nie je wcale jogurtow(ja nie jadalam jako dziecko)niz faszerowac go syfem.

Gość gość
Mam dwoje dzieci,córka danonków nie jadła,dla syna tez nie kupuję.Nie wiem co was dziwi,że niektórzy tego naszpikowanego cukrem syfu nie dają dzieciom.Wolny wybór chcesz to kupujesz,nie to nie.

Gość gość
mnie nie dziwi, ze ktos nie kupuje, ale dziwi mnie pisanie, ze co to za problem banan i jogurt, ze mega syf itd:O Po pierwsze tak, dla niektorych to problem zrobic dziecku jogurt z bananem, bo po pierwsze są dzieci, które jogurtu naturalnego za chiny nie zjedzą, po drugie nie każdy siedzi w domu i bawi się w super zdrowo karmiącą mamę (tak, tak wiem 5 minut zrobić jogurt z bananem, ale takich 5 minutowych posiłków które wypada wg kafe samemu robić jest więcej niż głupi jogurt i z 5 minut robi się godzina), niektórzy po pracy przy garach chcą stać jak najmniej. Po trzecie ja moje dziecko akurat danonkow nie jadlo, ale to raczej dlatego, ze ja ich nie lubie:P

Gość gość
To ja pisalam o bananie z jogurtem naturalnym. Litosci!! Skoro ktos nie ma czasu na rozgniecenie banana i dodanie jogurtu, to nie wiem jak znajdzie czas na rozpakowanie danonkow. Dla kogos takiego zagotowanie wody na herbate, to prawdziwy wyczyn. A zrobienie obiadu chyba graniczy z cudem. Czy tak? A dla mamy ktorej dziecko nie tknie jogurtu naturalnego z jakimkolwiek owocem mam tylko taka smutna informacje, ze niestety osoby przyzwyczajone do cukru (i mam tu na mysli wszystkich, zarowno doroslych jak i dzieci), nie lubia smaku jogurtu naturalnego. A owoce twoje dziecko je? Zeby was zupelnie zdenerwowac napisze, ze moje dwuletnie dziecko ze smakiem wcina sam jogurt naturalny. Nawet bez banana :-D

Gość gość
Dodam jeszcze, ze nie jestem wcale super zdrowo odzywiajaca mama. Zakupy robie w zwyklych sklepach, pobliskim bazarku, tam gdzie mam dostep. Wole wszelkiego rodzaju kasze niz makaron. Pieczywo kupuje pelnoziarniste. W domu uzywam maki z pelnego przemialu. Jesli sie da, to obiady robie na zapas, porcjuje i mroze. Pracuje na cale etat i mam dwojke dzieci I wcale nie spedzam przy garach calego wolnego czasu :-P Wszystko da sie jakos zorganizowac. A w miare zdrowe odzywianie to inwestycja w zdrowie calej rodziny a nie marnowanie czasu. Jesli ktos tego nie dostrzega, to szkoda slow.

Gość MartynaS1
Nowe Danonki są naprawdę super. W składzie mają brak syropu glukozowo-fruktozowego, barwników, sztucznych aromatów oraz konserwantów. To BARDZO DUZO. Poza tym nie są strasznie słodkie i smakują dzieciom. Ja gorąco polecam!

Gość gość
MartynaS1 dziś ile ci ściero płacą za reklamę tego GÓOOWNA??? :o

Nowe danonki smakują moim dzieciakom , każdy smak im odpowiada. W ich składzie nie znajdziemy syropu glukozowo-fruktozowego, barwników, sztucznych aromatów oraz konserwantów.

Gość gość
Ja samego jogurtu naturalnego też nie zjem, moje dzieci też, ale z bananem to jest słodkie i smaczne, jeśli banan jest dojrzały. Sama jem często na śniadanie jogurt naturalny z bananem i płatkami owsianymi. Moje dzieci też to lubią, tyle że bez płatków. Serio nie wiem po co dawać syfy, skoro można zjeść to smacznie i zdrowo.

Gość gość
WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!! WON kuuvvrvy spamerskie!!!