Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w prezencie świątecznym dla 9ciomiesięcznej dziewczynki??

Polecane posty

Gość gość

Proszę Was mamy pomóżcie! Co takiej małej dziewczynce można kupić na święta? Jakąś zabawkę edukacyjną, czy może coś co bardziej przyda się mamie? Nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii. Mąż jest chrzestnym i chcielibyśmy coś fajnego podarować małej z okazji świąt :)

Gość gość
Moj syn od chrzestnego dostal w podobnym wieku zabawkę edukacyjna, ktora okazała się ekstra i do tej pory się nią bawi a ma 2,5 roku :) to Helikopterek do nauki literek i cyferek vtech - znajdziesz w każdym większym sklepie z zabawkami czy markecie bo zabawki vtech są popularne i dobrze wykonane. Polecam tez wesołą zagrodę chicco ale ja ciężej kupic i jest od 12 m-cy a ten helikopterek od 9 właśnie :) obczaj sobie na necie, moim zdaniem lepiej kupować rzeczy dla dziecka niż dla mamy... I stawiam mocno na zabawki edukacyjne i rozwojowe :)

Gość gość
zabawke edukacyjna, prezent dla dziecka, nie dla mamy

Gość gość
Polecam ci sklep kabum.pl Tam znajdziesz, fajne, edukacyjne zabawki a przede wszystkim bezpieczne dla takiego maluszka. Sama tam sporo rzeczy kupuję i zawsze dziecko ma sporo frajdy.

Gość malinoowka
ja mam w domu 10miesiecznego maluszka i od dobrych kilku tyg bawi sie w kolko ta sama zabawka wiec chyba moge ja polecic. To taka gadajaca biedronka z vtech, spiewa, jezdzi na kolkach, swieci jak cos tam sie nacisnie. Nie mam pojecia jak dokladnie nazywa sie ta zabawka ani ile kosztuje, bo kupilam ja uzywana na ebayu za grosze, ale u nas to hit. Teraz dodatkowo maly trzyma sie rekami biedronki i biega na kolanach po calym salonie.

Gość gość
To ja napisze co u nas sie sprawdzilo..laptop edukacyjny z fp gasienica z fp a np stolik z fp totalna klapa syn ma rok i zero zainteresowania...polecam samochodxik jezdzik super sprawa sprawdza sie jako pchacz i fajnie mu sie jezdzi

Gość gość
Autorko, co się przejmujesz. Ostatnio na podobnym temacie kafeterianki napisały, że dziecku do roku nie trzeba nic kupować, bo ono i tak nie jest świadome prezentów :D

myślę, ze najlepszy prezent adla takiego maleństwa to zabawa z mamą i tatą, dużo miłości i czułości - ew. można zainwestować w coś ja np śpioszki nowe swiąteczne, jakieś lepsze pieluszki albo zioła na kolki u niemowląt na Spokojny Brzuszek, albo jakieś zabaweczko do kąpieli - ale tak napradę to sa takie prezenty dla dorosłych a dziecko i tak cieszy sie miłością :)