Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Gość gość10lat
Przecież nic mu nie obiecywałaś. jeju...co za człowiek :-(

Gość gość10lat
Madzia ale chyba nie posunie się do szantażu ?!

Gość gość10lat
Madzia musisz znaleźć jakiś skuteczny sposób by raz na zawsze skończyć z tym człowiekiem, tu chodzi o Twoje małżeństwo. zrób wszystko by Ci nie zaszkodził, nie po tym jak już prawie wyszłaś na prostą !

Gość gość10lat
Tak, milczy. na ostatnim spotkaniu powiedział że nie odezwie się póki nie zrobię tego pierwsza.

Wiesz to fajnie że jest tak inteligentny , że uszanował Twoją decyzję:-) Tak sobie myślę 10 lat to prawie jak dobre małżeństwo, pozbierać się będzie ciężko:-( A on ile lat jest po ślubie?

Gość gość10lat
Nie chcę pisać o takich szczegółach, boję się że ktoś mógłby coś skojarzyć . przez lata praktykowałam ostrożność najwyższego stopnia i tak mi już zostało. ale więcej niż 10 lat ;-) a jak można się pozbierać po tym jak odchodzisz wbrew sobie od kogoś kogo kochasz :-(

Rozumiem ostrożności nigdy za wiele, znam to zjawisko:-) Wiem jakTy musisz się teraz czuć, i jak cierpisz:-( Smutna historia.. Musisz być silna żeby przeżyć ten okres żałoby. .

Jutro będzie 2 tyg jak mnie trzyma jedeń dzień lepiej , drugi gorzej. .i niby zwykle przeziębienie. .

Gość gość10lat
napisał tylko jedną wiadomość po spotkaniu,że jak nie wytrzymamy to ostatecznie pomyślimy...odpisałam że pisząc w ten sposób daje mi nadzieję. a ja dłużej tak żyć już nie chcę i nie mogę. przeprosił i zamilkł. niestety tym jednym zdaniem zakłócił mój psychiczny spokój którego tak bardzo potrzebuję...

Madzia edytowałaś posty i nie bardzo wiem co pisałaś ,ale domyślam się i mam nadzieje , że będzie dobrze.

Lukasz...dziekuje za troske:) Madziu...tylko mnie nie strasz u mnie to 3 dzien, a juz mam dosc;) Dyszka...obojgu Wam ciezko i dlatego powinno Ci byc lzej.

Gość gość10lat
a to dopiero 2 miesiące ..... w ogóle nie odczuwam upływającego czasu. odnoszę wrażenie jakbyśmy rozstali się 2 dni temu...a kiedy będzie 2 lata :-(

Dwa miesiące po 10 letnim związku to nic. Musisz dać sobie więcej czasu , żeby dostrzec różnicę ,bo na pewno tak będzie jak tylko wytrwasz .

Pewnie i rok to malo... Dyszka wierze...ze sie z tym uporasz i znajdziesz spokoj.

To dziewczyno jesteś na etapie walki z okrutnym losem. Jemu zapewne jest tak samo trudno co Tobie. Czy nie ma szansy żebyście mogli być razem? Bo swojej żony to on chyba nie kocha. ..

Ja znikam dziewczyny , a Wam życzę znalezienia dużo siły wewnętrznej do walki z przeciwnościami losu. Do poniedziałku.