Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka oszalała.

Polecane posty

Gość gość

Moja córka spotyka się z dużo starszym mężczyzną. Jest starszy ode mnie! Nie wiem już jak mam przemówić jej do rozsądku! Przecież to nie jest normalne i nie wygląda dobrze tak naprawdę.. Dzisiaj się ze mną pokłóciła bo nie chciałam jej pozwolić pojechać do niego na weekend. Wkurzyła się i tak sobie pojechała. Nie wiem już co z tym zrobić, co ona widzi w tym facecie?

Gość gość
Ile córka ma lat i ile ten facet?

Gość gość
ile ma lat?

Gość gość
córka ma 17 lat, a ten pożal się boże facet ma 40 lat. Nakłania ją na seks!

Gość gość
starsi faceci są lepsi w łóżku córka wie co robi

Gość gość
Hehe, ta, a ona biedna dziewica na bank nie wie co z tym poczac:-D. Niestety kochana, nie zrobisz nic. A jak będziesz jej zabraniala i się wyklocala to spakuje manele i pójdzie do niego.

Gość gość
Po pierwsze sprawdź czy facet nie jest żonaty. Jeśli tak to sytuacja prosta.

Gość gość
Odpowiedź wyżej napisał podszywacz. Moja córka ma 21, a on jest starszy ode mnie, mógłby być jej dziadkiem.

Gość gość
Pewnie bogaty córka wie jak się ustawić powinnaś być zadowolona.

Gość gość
Nie jest żonaty ale bez przesady, córka ma 21 lat, a on mógłby być jej dziadkiem! Zastanawiam się czy nie zrobiłam jakiegoś błędu w jej wychowaniu.. :(

Gość gość
A nie wychowywała się przypadkiem bez ojca? Jestes po rozwodzie? Dziewczyny, które wychowyały się bez ojca w domu często szukają później o wiele starszych mężczyzn, bo podsiwadomie szukają opieki.

Gość gość
Nie jestem po rozwodzie, córka ma ojca ale ma z nim raczej bardzo złe relacje..

Gość gość
Powiem Ci ze jeśli SA szczęśliwi i się kochają to nic nie zrobisz. Moj maz ma 50 lat ja 28, mamy rocznego synka. Na poczatku moi rodzice tez nie byli zadowoleni a z czasem musieli się przyzwyczaic...

Gość gość
No córka świata poza nim nie widzi i podzielają swoje pasje naukowe. Córka uważa, że go kocha , czuje się przy nim bezpieczna i jest z nim szczęśliwa i wszystko pięknie ale on mógłby być jej dziadkiem. Mam mieć zięcia znacznie starszego ode mnie? A co np. z dziećmi?

Gość gość
Współczuje Ci Pewnie ładna i mądra dziewczyna a tu z dziadkiem sie umawia Jsk nie jest po rozwodzie to wdowiec? Przecież chyba nie kawaler? A ma dziadek jakieś plusy?

Gość gość
Z tego co wiem to on nikogo nie miał.. Jakie ma ten człowiek plusy? Bardzo dużo, nie mogę nic złego o nim powiedzieć tylko jak tutaj ktoś wspomniał moja córka jest młoda, ładna i mądra, a spotyka się z dziadkiem. On ogólnie jest lekarzem, ma tytuły naukowe, napisał nawet kilka książek i brał udział w tłumaczeniach, zna bardzo dobrze język angielski, pomimo wieku dobrze się trzyma, jest elegancki, dobrze wychowany i naprawdę wszystko w porządku ale czemu ona musi się z nim akurat wiązać?

Gość gość
Może dobrze bzyka :classic_cool: :D

ciezko bedzie teraz cos zrobic, nie przemówisz jej do rozsadku. pocieszajace jest jedynie to ze jest madry i dba o nią, moze naprawde sie kochaja..? czy on daje jej jakies pieniadze? zauwazylas ze ma duzo nowych ubran albo nowy model telefonu? kiepsko jesli on spelnia jej zachcianki i wszystko kupuje a ona przyjmuje te prezenty...

Gość gość
Nie. Córka sama mówiła, że nie interesuje jej jego stan konta w banku, nie zauważyłam, żeby przybywało jej jakiś ubrań, kosmetyków czy innych gadżetów.. Jak ona coś potrzebuje to prosi mnie o pieniądze. Jedynie na urodziny dostała od niego kolczyki i perfumy..

Gość gość
To spakuj force walizki i zawiez do niego.skoro czuje sie taka doroslz tout niech wchodza w t'en zwiazek na powaznie

Co z Ciebie za matką! Sama napisałaś że jest szczęśliwa a Tobie przeszkadza tylko jego wiek! Lepiej by było gdyby miała chłopaka w swoim wieku który by nią pomiatał zrobił dziecko i zostawił? Wtedy byś była zadowolona? Jeśli się dogadają on ją szanuje to powinnś ją wspierać! Bo ona z nim i tak będzie a Ciebie znienawidzi.

Gość gość
Córka to już nie mała dziewczynka, tylko dorosła kobieta. Daj jej żyć własnym życiem. Ja też na studiach zakochałam się w starszym profesorze.Po jakimś czasie samo się "rozeszło", choć nadal jesteśmy przyjaciółmi. Pewnie w tym wypadku też tak będzie, tylko nie naciskaj, bo zakazany owoc lepiej smakuje.

Gość gość
prowo

Gość gość
Nie otwieraj jej drzwi jak wróci. Wsadz klucz w drzwi, żeby nie weszła. Przestraszy sie. Skoro sie sprzeciwia niech poczuje karę. Mała szmata.

Gość monikada
Witam Panie serdecznie Do popularnego programu telewizyjnego poszukuję mam, które z różnych powodów nie akceptują starszego partnera swoich dorastających córek (do 17 r.ż.). Chętne mamy proszę o przesłanie na adres m.dalaszynska@tvn.pl imienia oraz nr telefonu. Oddzwonimy i wyjaśnimy wszystkie szczegóły.

Gość gość
Majatek po nim zgarnie