Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IQ160

czy to zdrowy układ?

Polecane posty

Gość IQ160

1. 10 lat po ślubie 2. siostra męża stara panna z dzieckiem ( nigdy w żadnym związku) 3. matka wdowa wychowująca praktycznie dzieciaka i siedząca większość część roku u niej w mieszkaniu 4. nasze dzieci widuje 1 na dwa miesiące jak mąż zawiezie 5. nigdy do nich nie zadzwoni ja dla nich nie istnieję ( podobno z mojej winy) 6. mój mąż zawsze po ich stronie 7 matka dla siostry jest od wszelakiej pomocy , mój mąż jest od pomocy wszelakiej DLA MATKI 8. ja musiałam mieć dwie nianie płatne 10 lat temu do swoich dzieci -ona od czterech lat wychowuje wnusię... 9 .mój mąż robił SIOSTRZE zdjęcia ( nago ) jak była w ciąży takie artystyczne ... 10 . DO MNIE NIGDY NIE ZADZWONIĄ -TO JA MUSZE ZABIEGAĆ O KONTAKT ogólnie ZASTANAWIAM SIĘ CZY JA MAM COŚ Z GŁOWĄ CZY TAK WYGLĄDAJĄ NORMALNE RELACJE W RODZINIE?

Gość gość
Chora rodzinka męża - cała.

Gość IQ160
ja od 10 at mam wpajane ,że to ja chora jestem ,oni normalni i przeze mnie cierpią... Jak się uwolnić od tego psychicznie ? o wyprowadzce nie ma mowy -materialnie nie stac mnie na kupno mieszkania chociaz pracuję i zarabiam:-(