Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co myślicie o seksie grupowym, a dokładnie o swingersach?

Polecane posty

Gość

Czy wzielibyście w czymś takim udział gdyby była taka okazja?

Gość gość
Ja osobiście nie. Nie pociąga mnie taki rodzaj seksu, ale skoro ktoś lubi, to czemu nie. Jeżeli ludzie robią to z własnej woli, nikogo przy tym nie krzywdząc, to droga wolna.

Gość gość
Co myślę . Mam chęć pożyczyć od Rogala23 metalowego pręta i n*******lać to towarzystwo

Gość gość
Lubie bzykanie ale wstydzil bym sie publiczie dymać. Ze stresu chyba by mi nawet niestanoł:-)

Gość ona24on32
właśnie szukamy parki lub dwóch żeby poeksperymentować :D

Gość gośćromantyczny
Należy kochać bliźnich, ale nie koniecznie w ten sposób, sex z miłości to nie to samo.

Gość
Lubie bzykanie ale wstydzil bym sie publiczie dymać. Ze stresu chyba by mi nawet niestanołusmiech.gif nie musi być przecież publicznie :) można to robić np w 4 osoby :)

Gość gość
Dla mnie seks to strefa intymna- moja i mojego partnera, nie czułabym się dobrze, wpuszczając do tej strefy kogoś trzeciego czy czwartego nawet... Ogólnie dla mnie seks jest tożsamy z miłością, czyli muszę kochać osobę, z którą sypiam. A skoro kocham, to nie mogłabym patrzeć, jak robi to z inną, ani tym bardziej robić to z innym na jego oczach.

Gość gość
Lubisz takie zabawy asfalcie

Gość
przyznam że bardzo mnie to podnieca i właśnie nadarzyła się okazja. Mój kolega-chłopak (?) (często uprawiam z nim seks i tylko tyle bo nie jesteśmy "normalnym" związkiem), zaproponował mi wczoraj w klubie ze swoim kolegą właśnie seks grupowy z jeszcze 1 dziewczyną( znam ją). Tak naprawdę od dawna marzę o seksie z dwoma facetami, ale pomyślałam że jeszcze z 1 dziewczyną pierwszy raz będzie mi "razniej". Co o tym myślicie?

Gość gość
Ja bym się zdecydowała jeśli miałabym pewność, że niczym się nie zarażę.

Gość
Dla mnie seks to strefa intymna- moja i mojego partnera, nie czułabym się dobrze, wpuszczając do tej strefy kogoś trzeciego czy czwartego nawet... Ogólnie dla mnie seks jest tożsamy z miłością, czyli muszę kochać osobę, z którą sypiam. A skoro kocham, to nie mogłabym patrzeć, jak robi to z inną, ani tym bardziej robić to z innym na jego oczach. x nie chodzi tu o osoby które są w normalnym stałym związku...

Gość
przemyślałam to i nie zgodzę się. Niektóre rzeczy powinny zostać tylko fantazją. Chce się zacząć szanować. Już troche odreagowałam po rozstaniu z moim chłopakiem i wystarczy

Gość gość
Nie jestem święta ,ale to nie dla mnie :O byłabym strasznie zazdrosna jakby mój nawet kochanek posuwał inną na moich oczach... co innego np z dwoma facetami bo wtedy nie czułabym tej zazdrości

Gość gość
jakby dwóch facetów posuwał to nie byłabyś zazdrosna?

Gość gość
nie no jakby mnie dwóch posuwało :P ale musiało by mnie nic z nimi nie łączyć uczuciowo itd

Gość gość
ano tak. pies ogrodnika z moralnością kalego:D

Gość gość
być może :P ale jak narazie nigdy tego nie robiłam z dwoma na raz choć miałam nawet taka propozycję... ale kiedyś może czemu nie

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi, seks grupowy też. Niektóre pary żeby pozbyć się rutyny w związku, szukając nowych wrażeń bawi się w takie rzeczy. Osobiście ja jeszcze do tego nie dojrzałam. https://www.sexuarium.pl

Gość gość
dla mnie nuda i strata czasu

Gość gość
od czasu do czasu, tak :)

Gość gość
swing to super sprawa :classic_cool: