Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

kiedys to byla kafeteria

Polecane posty

Dzis gowno warta strona internetowa ,bez duszy i klimatu. Reklamy i poprawdnosc polityczna. Nie tak dawno mozna bylo powedziec komus huju , i ludzie sie dogadywali Nie chce kafe ukladnej,wzorwej ,chce PRAWDZIWYCH OPINI LUDZI !!!! zywych,nie tych ze standartow profili

Bardzo dobrze, że blokują twój religijny bełkot, na pewno robią to w trosce o młodych użytkowników.:D Jezus - u mnie działa:classic_cool: Kościół - też działa? :classic_cool:

Gość Palikarp
man on the moon bzdurna odpowiedź , głupoty opowiadasz , Was tu z Zarządu jest 'Zarządu' jest za dużo ale jak wiadomo każdy/a chce tu zarobić te swoje 5000 PLN netto i bzdurne tematy zakładacie aby tylko reklamodawcy tu przybywali a tak naprawdę to tylko ślizgacie się na forum założonym przez Michała Brańskiego i jego kumpli , teraz sami zakładacie nowe tematy i sami sobie odpisujecie , tu nie ma ludzi 'z ulicy' , tamtego FORUM z dawnych lat już nie będzie , chyba że , zrobicie reklamę na stronie ONET , INTERIA , WP , że forum KAFETERIA zaprasza na forum , już 5 lat temu kisiliście się we własnym sosie !

Gość gość
3 dni temu chcialam napisać to samo,ze 5 lat temu bylo inaczej tutaj,a teraz masa durnych tematow,gimnazjaliści albo ubliżanie pod każdym tematem,zawiść i ciągle prowokacje. Niestety mój post zostal uznany za spam i za którymś razem dalam sobie spokój z dodaniem go.

Wątpię by ktoś,z jak to nazwałeś zarządu tu pisał. Ja nie mam z o2 nic wspólnego, jestem zwykłym użytkownikiem.;) Więc nie "was", nie "was"!:classic_cool: