Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy problem z dziewczyna z pracy

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to ze dzisiaj zadzwonila do mnie a ze ja robilam remanent to powiedziala zebym dopisala do niego rzeczy ktore wziela do pokazania komus. bylo tego sporo, a ja mialabym to niby dopisac do stanu i oczywiscie ani slowa szefowi. obiecala ze w przyszlym tygodniu wszystko zwroci, tylko ona juz nie bedzie u nas pracowac tylko na innym punkcie. tego jest troche a wartosc to okolo 400 zl. co radzicie, nie chce zeby to sie obrocilo przeciwko mnie. bo ja mam jutro pokazac ten remanent i jak go pokaze to moze byc za pozno...

Gość gość
Czemu masz się na to godzić?? Kto to dla Ciebie jest?? Ona tego nie zwroci napewno a Ty jeszcze stracisz prace wiec powodzenia

Gość gość
no wlasnie nikt to dla mnie ale jej facet mieszka niedaleko mnie wiec nie chce miec potem jakis problemow tymbartdziej ze wiem na jakim osiedlu mieszka i widzialam towarzystwo. praca jest do konca roku tylko. ale chce byc w porzadku w stosunku do szefostwa bo az mi jest ich zal a to w porzadku ludzie. a laska nie pierwszy raz robi cos taiego

Gość gość
Nic tam nie dopisuj!

Gość gość
Jakby co to ty poniesiesz konsekwencje nawet prawne. No i zapłacisz za jej rzeczy Już wiesz co robić?