Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet w pracy molestuje a wszyscy go traktują jak dziecko specjalnej troski

Polecane posty

Gość gość

przeniosłam temat z ogólnego, zastanawiam się jak to jest wszyscy wiedzą jaki on jest a jest straszny potrafi latać i donosić nawet jak ktoś wyjdzie do kibla rozsiewa ploty przy tym manipulując tak że taka osoba uczciwie pracująca wychodzi na ostatniego lenia, jest zazdrosny że ktoś ma dużo znajomych i jest lubiany, sam opieprza się jak może, facet ma 50 a przy tym straszny zboczuch ciągle robi nawiązania do seksu, wszyscy to tolerują i mu się podlizują tylko po to by nie mieć z nim zatargów

Gość gość
dlaczego takiemu facetowi wszystko uchodzi na sucho a skrzywdził już nie 1 osobę taka osoba idzie przez życie krzywdząc ludzi, dosłownie po trupach do celu, właśnie ja jestem takim trupem smutas.gif on eliminuje w pracy ludzi którzy są dla niego potencjalną konkurencją bo w czymś są lepsi wszystko w białych rękawiczkach potrafi niby być rozmawiać z taką osobą, żartować a za plecami na nią donosić pod byle pretekstem, zastanawiam się skąd się tacy ludzie biorą pierwszy raz się z czymś takim spotkałam smutas.gif jestem w szoku i mam żal,

Gość gość
gdy go spotykam śmieje mi się w twarz , do sądu nawet nie mam po co iść bo nie mam dowodów

Gość gość
kurcze pomyliłam fora :)

Gość gość
ojej, smutas.gif

Gość gość
Wszędzie takich można spotkać, takie typy czyli manipulanci od urodzenia pewnie w genach to mają i co zastrzelisz? Jedni rodzą się biali inni czarni, jedni uczciwi inni manipulanci, musi być jakaś różnorodność.