Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedeeszczesliwa

Odchudzamy się od 1 GRUDNIA 2014!

Polecane posty

Gość bedeeszczesliwa

Witam serdecznie wszystkie zdesperowane kobiety i nastolatki, które pragną zrzucić zbędne kilogramy, aby już w Sylwestra tego roku móc cieszyć się chociaż odrobinę szczuplejszą sylwetką i wkroczyć w nadchodzący Nowy Rok z większymi ambicjami, możliwościami i tym podobne :) Kto zamierza się przyłączyć? W kupie siła! :D Ja zamierzam schudnąć 5 kg, co wydaje się być całkiem proste, a jednak nie jest. Kocham słodycze w każdej postaci i trudno mi powstrzymać się od łakomstwa. Ale mus to mus! Trzeba zacząć się ograniczać :) Wierzę, że będzie warto. Startujemy od 1 grudnia, tj. poniedziałek :) Zapraszam wszystkich chętnych!

Gość gość
od dzisiaj zacznij :P

Gość aga50
czesc jakbym siebie c zytala, tez mam 5 kg i uwielbiam slodycze, fajnie ze zalozylas ten topik , bo wlasnie od poniedzialku chce zaczac sie odchudzac, teraz staram sie jesc mniej , ale nie do konca mi to wychodzi,

Gość bedeeszczesliwa
dziś to będzie ciężko, impreza, znajomi, wiadomo że trochę sie zacznę już dzis ograniczać ale jednak to nie to samo;D

Gość aga50
najwiecej mam z brzucha do zrzucenia a ty?

Gość bedeeszczesliwa
aga50, witaj :) z tej strony też Aga :D To zaczynamy już za 2 dni :) Myślę, że w polączeniu ze zdrowym odżywianiem, mniejsza ilością słodyczy i ćwiczeniom mniej więcej 2-3 razy w tygodniu, oczywiście zdarzą się czasem dni słabości ale grunt to nie poddawać się (przeszłam to już setki razy) - na sylwestra powinnyśmy ze 2 kg schudnąć na bank. Dla mnie jest to bardzo satysfakcjonujący i obiecujący wynik :) nie oszukujmy się - nadchodzą święta, mnóstwo pyszności, rodzina przyjeżdża - 2 kg będzie świetnym wynikiem jak na początek. a kto wie, może i uda się więcej :)

Gość bedeeszczesliwa
ja to samoooo, brzuch najbardziej :/ z ud jakbym trochę zrzuciła to bym nie pogardziła :D A ile ważysz/wzrost? :)

Gość aga50
witaj aga :) to jest moje 2 imie, wole je od 1 :) i dlatego aga :) 2 kg to byłoby super, ale boje sie zeby w swieta nie przytyc

Gość aga50
wzrost 170 , a zwaze sie jutro , ale jakies 65 ostatnio mialam , o ile mi cos nie doszło :P) chce tez skurczyc zoladek , bo za duzo jem,

Gość aga50
a diete jaka ? ja chyba mz, bo na innej nie wytrwam :)

Gość bedeeszczesliwa
ja 160cm i 58 kg. Marzę o 53 :) Dieta również mż - taka jest najlepsza. wszystko w umiarze. Bo nie wyobrażam sobie całkowicie odstawić słodyczy - to by mi groziło napadem i tysiącami kalorii na raz :) Znam siebie bardzo dobrze :D

Gość aga50
to tak jak ja, slodycze , uwielbiam, pizze , makarony i inne takie :) ale najwiecej to zjadam słodkiego, tamto staram sie ograniczac bardziej , i nie jem duzo tego, ale ze słodyczami mam gorzej :( ale damy rade

Gość aga50
no i zmykam , piesek na spacer mnie woła:) odezwe sie pozniej

Gość bedeeszczesliwa
jesteśmy bardzo podobne do siebie pod tym względem! :D Ja również pizze makarony, mączne rzeczy ogółem uwielbiam ale nade wszystko - słodycze. zastąpią mi wszystko :D ale trzeba dać radę! zakładam sobie może około max. 1700 kalorii. ostatnio jadłam po 3 tysiące więc będzie ciężko :D

Gość gość
jak mozna tyle jesc i nazywac to dieta 333 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU

Gość gość
zadna z was nic nie schudnie tylko utyjecie za slaba wole macie i zrecie za duzo 333 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU

Gość bedeeszczesliwa
Jak będę jeść po 1500-1700 kcal to po takiej dużej ilości jaką pochłaniałam ostatnimi czasy, 2 kg powinno bezproblemowo zniknąć. w dodatku dojdą ćwiczenia. jeśli uważasz że i tak nie schudniemy to się mylisz gościu, tym bardziej mnie zmotywowałeś do działania. pozdrawiam serdecznie.;]

Gość aga50
ja tez jadlam duzo , yeraz jem mniej a bede jeszcze mniej , wiec schudniemy!

Gość bedeeszczesliwa
Ja dziś jeszcze się opycham, pozwalam sobie niestety ;(

Gość gość
Ja sie odchudzam od 2 tygodni startowalam z 68.5kg waga teraz pokazuje 65.5kg.Chodze na silownie 6x w tygodniu i jestem na diecie 1000kcal.Mam nadzieje ze uda mi sie do swiat zgubic jeszcze 6kg.

Gość MalaGonia34
U mnie problem pojawił się po urodzeniu pierwszego dziecka, czyli 6 lat temu. Drastycznie przybywało mi wagi i byłam załamana. Próbowałam różnych preparatów ziołowych w połączeniu z ćwiczeniami takimi jak basen, fitness i rower. Nie dawało to efektu jaki chciałam osiągnąć, ale do czasu. Wertowałam różne fora w poszukiwaniu cudownego środka i znalazłam. Nazywa się Therma Cuts i kupiłam go na stronie http://chudne-szybko.pl/ postanowiłam zaryzykować i spróbowałam. Schudłam 18 kilo i teraz moja waga mnie satysfakcjonuje. Teraz już trzymam wagę i nie dopuszczę się do takiego stanu jak kiedyś :) Polecam wszystkim ten suplement, tylko uważajcie na podróbki bo w internecie takich pełno. Podaję Wam sprawdzony sposób przeze mnie. Aha i możecie produkt przetestować przez miesiąc jednak ja polecam kupić na 3 miesiące, wyjdzie taniej a ja niestety przepłaciłam. Jednak i tak jestem zadowolona że schudłam. Pozdrawiam Małgosia.

Gość gośćzajączkowa
Co do tabletek na odchudzanie jest niewiele takich co są skuteczne.Mi wagę udało się zrzucić dzięki tabletką Foreverslim.Więc jeżeli chcesz ułatwić sobie odchudzanie to jak najbardziej polecam te tabletki.

Gość gość
no i znowu te reklamy , na kazdym topiku- spadac z nimi

Gość gość
Sennik Świnia!!!!!!!NIE Żreć jak świnia

Gość gość
jedyne tabletki ktore dzialaja sa z Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps tylko ze bez wysilku fizycznego nie dadza efektow.

Gość aga50
witam jak tam po andrzejkach? ja objadlam sie słodkiego i dzis powtorka :( no ale od jutra dieta na całego :) mam dzis jeszcze gosci od wczoraj, jada po 20 , ide szykowac obiad,

Gość bedeeszczesliwa
gość - dieta 1000 kcal to nie jest rewelacyjne rozwiązanie ale jak kto woli. Ja po takiej diecie niestety rzuciłabym się na jedzenie po niedługim czasie:/ aga50 nie martw się ja wczoraj to samo;/ czułam się wzdeta, musiałam się wspomóc tabletka przeczyszczająca ale nigdy więcej tej chemii. Ja dziś postaram się już mniej pochłonąć (w porównaniu do dnia wczorajszego to nie będzie trudne :D ) a jutro startuje już pełną parą :)

Gość gość
wiec jutro macie z dieta start?