Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GEJE... nie obrażając nie to jest moim celem, że ktoś ma taką orientację

Polecane posty

Gość gość

i nie prowokacja,,spokojnie,chciałabym się tylko dowiedzieć jak wyglądają wasze relacje z rodzicami, rodziną, ,akceptują czy wręcz przeciwnie...nie bez powodu zadaję to pytanie,jednocześnie zdaję sobie sprawę ,że jeśli ktoś podejmie dyskusję,zostanie obrzucony błotem ,wyzwiskami nie będę cytować jakimi :) ...taki świat i tacy ludzie. Jestem matką i wiadomo (choć nie u wszystkich ,bo może to szok -nie ma takiej opcji akceptacji ,wyjazd z domu ,nie masz już rodziców )zależy mi na szczęściu syna,by był szczęśliwy. Mały problemik ,jest w tym ,że ja wiem syn raczej unika tematu wymijająco,..jak delikatnymi żartami (by go nie szykanować czy ,też brak akceptacji i nie urazić) to czuję ,że on się domyśla ,że ja doskonale wiem ...ale poważnie,to jak go zachęcić do rozmowy (choć przypuszczał ,że w większości przypadków negatywne).Sumując na końcu,troszkę smutno ,że może wnuków bedzie brak ,bo nie chciałabym ,żeby był jak to się okresla krypto gejem ..ma być sobą ,a nie dostosowywać się do norm i może nie jestem przekonana do wychowywania dzieci przez taką parę ,chyba ,że miałabym wpływ jako babcia ...może to kontrowesyjne i może się nie spodobać ,to zrozumiałe ...ale też mogł abym zapytaćdlaczego nie nic cię nie pociąga w kobiecie ,a w mężczyznie tak ...czytałam też ,że to już w rozwijającym sie plodzie kszałtuje się preferencja wg badań naukowych ....proszę piszcie co macie do powiedzenia na temat ,wszelkie uwagi też mile widziane ... Co do krytykujących TEN TOPIK... mieszających z błotem ...nie MAJĄCYCH NIC Z TYM TEMATEM WSPÓLNEGO NIE TWOJA DZIAŁKA -TO WYPAD a nie -tylko obrażać!!!!! zmień temat ...jest pełno .. innych topików o pipkach k***wkach i inne bohomazy...TROCHĘ KULTURY I EMPATII Chwilowo nie podam nic nawet pseudo czy z danych do e- mail w razie dyskusji ...zbyt dużo tu wrogości ,nietolerancji i buractwa a i nie jestem jakoś szczególnie związana z kaffe ...szukam wszędzie ,po prostu odp i może wskazowek ....bo niby teoretycznie rozmowa bezpośrednia nawet wirtualna może coś wnieść nowego :) mam nadzieję ,że się ktoś odp.na zadane pytanie ??? i może też mi pomoże ogarnąć temat

Gość gość
Rodzina nic nie wie bo rzadko kiedy dobrze się to kończy

Gość gość
Wiesz co kochana ja w ogole nie widze problemu w tym ze ktos jest gejem. Ludzie sa rozni, a orientacja seksualna ksztaltuje sie przed narodzinami. W Polsce ta cala nagonka i brak tolerancji wynika m.in. z faktu kultu plodnosci. Wszystko sie wokol tego kreci, tak samo jak mlodosc jest przyrownywana do szczytu plodnosci. Ale ja na szczescie nie mieszkam w Polsce. Polska tez kiedys dorosnie do toletancji ale pewnie potrzeba na to dwoch pokolen.

Gość gość
GEJE są tylko w Kaliforni,jeżdżom Ferari,somweseli i bogaci. W tym Dziadoskim Kraju a nawet wWarszawie som tylko rególarne PedaółyVulgaris.

Gość gość
Wiecie czemu geje się tak intensywnie perfumują? Bo mają rozwalone zwieracze od anala i popuszczają kał :o

Nie zawsze geje się określają przed narodzinami. Udowodniono, że może tak być, ale jest jeszcze druga możliwość o której ostatnio niewiele się mówi, ponieważ jest bardzo silna krytyka ze strony gejów i im przychylnej grupy społeczeństwa. A chodzi o to, że homoseksualizm w wielu przypadkach jest zaburzeniem psychicznym, które da się leczyć. Często złe relacje z ojcem mogą powodować u dziecka powstawanie skłonności homoseksualnych. Może czasem trzeba się zainteresować tematem zanim wszystko się zaakceptuje Moi Drodzy.