Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elinaaa12

Moje obawy o ciąże..

Polecane posty

Zacznę od początku, pewnego dnia będąc u swojego chłopaka, naszła nas ochota na małe amory, uprawialiśmy seks analny, nie doszedł we mnie, tylko póżniej skończyłam "dzieło" ręką, za jakieś pół godziny znów nas naszło, tym razem uprawialismy normalnie seks, bez zabezpieczenia, włożył penisa do mojej pochwy, było to dosłownie na parę minut, jakis czas przed wytryskiem wyjął go i ja dopiero potem skończyłam znów mu ręką. Był to mój 2 dzień płodny, przynajmniej tak wynikało z moich obliczeń kalendarzykowych. Od tamtej pory wpadłam w panikę, że będę w ciąży, nieustannie o tym myślałam, nie mogłam spać, czytałam mnóstwo rzeczy na różnych forach o ciąży, o wpadkach, płakałam (tak wiem, że zachowaliśmy się bardzo nieodpowiedzialnie kochając się bez zabezpieczenia..) ogólnie przeżywałam horror. Miałam owulacje, bolały mnie jajniki jak zwykle, po owulacji zaczął mnie kłuć prawy jajnik, co jakiś czas naprzemiennie z lewym, znów naczytałam się w internecie, że to objaw ciąży i już potem dosłownie wszystko traktowałam jako objawy ciąży. Jajniki te kuły mnie jakieś 3-4 dni, przestały, ale ciągle myślałam o tym i się bardzo denerwowałam. Na 27 wypadał mi okres, nadal go nie ma... brzuch lekko mnie pobolewa co jakiś czas, jak zawsze na okres, ale nadal go nie ma.. ciągle o tym myśle, boje się, robiłam dwa testy, wyszły negatywne, mam upławy, białe, a właściwie robią się potem lekko żółte, dodam też że ogólnie mam problemy z infekcją, która co jakiś czas powraca i pojawia się pieczenie pochwy po oddaniu moczu. Poczekam jeszcze parę dni, może pojawi się okres, a jeśli nie to zrobię test i jeśli znów będzie negatywny to co może się dziać? Czy ktoraś z Was miała podobny problem?

Gość gość
a ten seks analny był w gumce?

Gość gość
i tak z odby/tu do pochwy???? wiesz dziewczyno jakiej choroby możesz się nabawić?

ale nie, zawsze po stosunku analnym mój chłopak myje penisa, więc o to jestem spokojna..

Gość gość
głupia i bezmyslna grozi ci opócz wpadki zakażenie enterococus fecalis

Gość gość
to zacznij się zabezpieczać, skoro ciąży chcesz uniknąć, a co do mycia- masz powracającą infekcję- zastanów się dlaczego, facet leczy się razem z Tobą?

miałam tą infekcję przed tym zanim zaczełam kochać się z partnerem, byłam u lekarza nie raz, dostawałam tylko urofuraginum i leki z zawartością żurawiny, na jakiś czas pomagało

Gość gość
to zmień lekarza

Lekarz stwierdził, że jeśli infekcji nie towarzyszy gorączka i krwawienie podczas oddawania moczu to nie jest to nic poważnego

Gość gość
tym bardziej zmień lekarza, bo chyba weterynarz Cię leczył do tej pory

Gość gość
może to syndrom miesiąca miodowego-pamiętaj żeby po każdym stosunku wysikać się.Pij dużo.Przyjmuj coś z żurawiny-tabletki,sok, szuszone owoce-co lubisz, do tego provag osłonowo na układ moczowo-płciowy.Co do ciąży to wszystko to możesz stosować -nawet jak nie zaszłaś. Nie masz co gdybać -trzeba zrobić test.