Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rosja proponuje Unii Europejskiej wzajemne zniesienie sankcji

Polecane posty

Gość gość

Chyba ruscy mają problemy z logicznym myśleniem. Rosja dostała sankcje za atak na Ukrainę(a nie za swoje sankcje odwetowe), i tylko dlatego, więc zniesienie sankcji przez Unię zależy tylko i wyłącznie od zabrania swoich terrorystów z Ukrainy i zwrotu Krymu. A że ruscy cwaniakując sami przy okazji nałożyli sankcje odwetowe(w praktyce szkodzące tylko Rosji) to już ich sprawa, i mogą je sobie znosić, lub utrzymywać i nikogo to nie obchodzi, bo szkodzą one tylko ruskimi. Nie wiem ja jaki obrzęk mózgu cierpią rządzący Rosją KGBowcy, ale chyba nie liczą na to, że Unia da się nabrać na ten śmieszny manewr? :D:D Idioci🖐️

Gość gość
Putin już sra po nogach, w styczniu ropa ma być po 60-65 dol. za pare miesiecy Rosja będzie bankrutem :D

Gość gość
Mam nadzieje, że Rosja nie zostawi ludzi ze Wschodniej Ukrainy na pastwę ukraińskich faszystów, szczególnie, że mam tam chłopaka...

Gość gość
Pół roku temu ostrzegałem, że będą żreć trawę i dokładnie tak właśnie będzie.

Gość Palikarp
pamiętamy z historii , że Stalin zagłodził trzy miliony Ukraińców i historia lubi się powtarzać

Gość gość
ruski mają prze/je/ba/ne :classic_cool:

Gość leon098
Na ostatnim szczycie G7 upomniano Putina, że sankcję mogą ulec zaostrzeniu. Ale każdy kij ma dwa końce. Na skutek sankcji nasz eksport do Rosji w tym roku spadnie o ok 40% w stosunku do roku poprzedniego. Warto rzucić okiem na artykuł Obserwatora Finansowego gdzie przedstawiono konkretne obliczenia i prognozy http://www.obserwatorfinansowy.pl/tematyka/makroekonomia/rosyjski-import-nie-tylko-z-polski-bedzie-dalej-spadac/