Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię ludzi, którzy czymś się wyróżniają...nie są szarzy i nudni. Też tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Np bardzo wysokim wzrostem, muskulaturą, urodą, wiedzą i mądroscią, osiągnieciami zawodowymi, sportowymi...lub po prostu są inni niz reszta spoleczenstwa.

nie oczywiście lubie ludzi którzy wyrózniają się pozytywnie, ale generalnie nei ciągnie mnei do "wyróżniających się"

Gość gość
no to smutny człowieczek z ciebie

Gość gość
nienawidzę takich :D grają świrusów ,udają , myślą ,że kazdy im zazdrosci a prawda jest taka że im współczujemy braku urody , nieciekwaej twarzy,smutne ,ale prawdziwe . świrus poruszył temat :D:D:D

Gość gość
lubie madrych ludzi

Gość gość
to zależy, można się wyróżniać podejściem do życia, czego na pierwszy rzut oka nie widać. Zresztą dla mnie każdy się na swój sposób wyróżnia, tylko fakt, szybciej zainteresuję się tymi bardziej wyróżniającymi się, a w następnej kolejności resztą. Ale to nie znaczy, że tych pierwszych polubię, bo to już zalezy od człowieka

Gość gość
mądry głupieje :D

Gość gość
a czym ty sie wyróznasz :D: tym że cie wypchnęli i żyjesz czyims kosztem :?

Gość gość
często się zdarza , że ludzie wyróżniający się okazują się całkiem zwyczajnymi ludźmi, a ci którzy wydają się na pozór zwykłymi, przy bliższym poznaniu ukazują nieprzeciętną osobowość

Gość gość
puknij sie w łeb ty wyżej .To świrusy jakich mało :d kretyni ,psychopaci

Gość gość
ciekawe czym sie wyróznia autor ? Pewnie ma kilka tytułów na swoim koncie i autorstwo poradników i encyklopedii :)) Gdyby miał , to by pewnie nie tworzył takich tematów , tylko byłby skromnym bez petard

Gość gość
ale jaja, temat jakich wiele, a komentarze pełne jadu, nie wiem jak to jest, że tutaj na wszystko ludzie muszą odpowiedzieć złośliwością: napisała dziewczyna, że lubi takich i takich ludzi, a tu wielkie poruszenie i jeszcze wąty, co ona ma sobą do zaprezentowania.. a czy ona uraziła kogoś? To chyba normalne, że jednemu się podoba jedno, a drugiemu co innego, niektórzy lubią spokojnych, cichych i przeciętnych ludzi, a niektórych ciągnie do tych wyrazistych. Ludzie, wrzućcie na luz ..

Gość gość
wyróznic to sie moze jak npisał wyżej nie byle kto :) szarzy zwyczajni jesteśmy wszyscy :P

Gość gość
Ja się wyróżniam i to dość mocno. Wiem jak bardzo to może działać na niektóre osoby: nietypowy sposób ubierania, mówienia, zachowywania się, formuowania zdań, myślenia. Problemem jest, że ja nie widzę uciechy w posiadaniu niczym niewyróżniającego się partnera, nie klika - tak po prostu. Nie lubię ludzi, którzy stresują się co ktoś o nich pomyśli, jak zachować się w danym towarzystwie. Ubrania mają być zabawą dla mnie, nie źródłem akceptacji, włosy mają być uczesane tak jak lubię, makijaż nie ma postarzać a pokazywać zabawne usposobienie do życia. Spodnie są dla innych, ja mam spódniczki i sukienki. Pozwalam innym być w granicach rzeczy które ich irytują, dla nich najważniejsze jest to co znane, a nie rozwiązanie problemu. Ja wolę natychmiast działać aby żadnej sprawy nie zostawić nierozwiązanej. Emocjonalność zostawiam innym kobietom, ja szukam dyskusji i debaty - jeżeli to powoduje Twój niepokój wiedz, że na pewno się nie dogadamy