Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość gość

zostałem zdradzony bo byłem tylko kołem zapasowym, testem czy mogę zastąpić byłego faceta, następna dziewczyna ma do mnie dystans, nie mam przyjaciół, moi rodzice i ja żyjemy w biedzie a ja w maju piszę maturę po raz 3 bo zmieniam kierunek studiów. Na dodatek każdy ma mnie w d***e, jeżeli dziewczyna jest choć trochę ładniejsza i mi się podoba to nie mam u niej szans... ja p*****le

Gość gość
taki młody ? szkoda życia, poznasz jeszcze niejedną fajną dziewczynę

Gość gość
ale ona nie była ani mądra a ni ładna a ja ją mim to kochałem. Mam wszystko co można mieć w moim wieku, ludzie nie mają wiecej bo się nie da, dwa najlepsze kierunki studiów, wymarzony wzrost, budowę ciała i nie jestem szczęśliwy, kumple myślą że jestem jakimś ***aką a ja nie potrafię ich nawet poderwać a jak się uda to okazuje się zę one traktują mnie jak koło zapasowe.

Gość Paaweeł
Słuchaj,ja miałem próbę samobójczą...OIOM,śpiączka,szpital psychiatryczny...do dzisiaj mam wyrzuty sumienia,zle postąpiłem,życie jest darem.Nie mam dziewczyny,zdrowia,przyjaciół,wykształcenia ale pomimo tego każdego dnia dziękuje Bogu za życie.Dużo zawiniłem,brak samokrytycyzmu,nie potrafiłem przebaczyć,nie maiłem żadnych zasad-dlatego targnąłem sie na swoje życie.Życie jest darem,warto żyć bo to tylko chwila,krótka chwila więc doceniaj to co masz,choćbyś niewiele miał nie rozpaczaj.Każdy ma cięzko a są ludzie co nie mają wzroku,są kalekami,umierają w hospicjach,są niedorozwinięci,samotni...kazdy ma jakiś krzyż,jeden mały a drugi ogromny.

Gość gość
nie zaibje się ale chciałbym zniknąć z tego świata, najlepiej nigdy nie istnieć, wiem że inni mają gorzej ale też niektórzy mają lepiej jak ona, facet do niej wrócił po latach!

Gość Paaweeł
fakt, inni maja lepiej ale lepsza samotnosc cale zycie niz grób,przeciez to logiczne

Gość gość
ja nie chcę być samotnym ale jak widzę co się dzieje wokół to większośc to single po dziesiątkach nieudanych związków bo na wzajem siebie nie szanowali i byli tylko po to żeby z kimś być

Gość gość
Wiesz gdybys naprawde chciał to zrobic , to zrobiłbys to a nie pisał na forach. Jebnij se kielicha i nie płacz o jakąs tuftę.

Gość panna na wygnaniu
Masz jeszcze czas, mnóstwo czasu. Nikt Ci nie obieca, że wszystko się ułoży, ale też nikt Ci nie zabroni próbować wszystkiego poukładać

Gość gość
dasz rade, jeszcze nie jedna spotkasz!!! ja tez mialam takie zalamanie i czulam sie do niczego ale naszzescie trafilam do www.psychologdlaciebie.com i dostalam zastrzyk pozytywnej energii dzieki rozmowie z psychologiem... nie dawaj sie!!!

czujesz sie niedowartosciowany:)Czas to zmienic:))) nauka to twoja przyszlosc,na panny masz jeszcze czas:)))

Gość wiara czyni cuda
nie wierze... a ty se tlumacz jak chcesz swoja droga ile kosztuje ubezpieczenie sie od bycia testem? juz jest takowe?

Gość gość 0737
Jeszcze nie jedno przed Tobą czas leczy rany skoro ona Cię zdradziła to znaczy, że nie była Ciebie warta. przestań. Nie warto dla osoby dla której nic nie znaczyłeś odbierać sobie życia. Każdy z nas ma wzloty i upadki takie jest życie. Zajmij się czymś co Ci sprawia przyjemność, wychodź do ludzi nie zamykaj się w czterech ścianach. Ludzie mają gorsze problemy niż zawody miłosne, są kalekami mają raka i modlą się o to aby przeżyć tą chorobę, cieszą się każdym dniem. Doceniaj to, że jesteś zdrowy i możesz żyć.

Gość gość
sammobójstwo to nie wyjście.Jesteś młody,całe życie przed tobą.Masz szanse wspaniale je przeżyć.Musisz udowodnić wszystkim wokół,a pezrede wszystkim samemu sobie,że jesteś silny.Na świecie żyją miliardy ludzi,nie pozwól żeby jedna zniszczyła Twoje życie