Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila475485

Co się stało z blogiem Anwen kontynuacja

Polecane posty

Gość Kamila475485

Pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby temat został usunięty. Ona wam zapłaciła czy co??? Cóż, zaczynamy od nowa. Chodzi o włosową blogerkę Anwen, która kiedyś prowadziła całkiem fajnego bloga, jednakże mniej więcej od 2013 roku zmiany na blogu oraz w zachowaniu autorki zaczęły isć w bardzo złym kierunku. Ja rozumiem,że przy takiej ilości komentarzy można nie mieć czasu na odpisanie wszystkim, jednak na odpowiedzi typu "a poszukać nie umiesz?" jakoś znajduje czas. Ilość zwolenników "nowej" Anwen jest przerażająca, powiesz coś, co nie zgadza się z metodami guru, a zeszmacą cię bez mrugnięcia okiem. To samo na forum sygnowanym jej pseudonimem (mimo tego Anwen twierdzi że nie jest jej ;D do kogo idzie kasa, na ofiarę?czy może do tych zwolenniczek,mają za to płacone?), gdzie przez prawie 40 stron wątku wylewano pomyje na inną blogerkę- nota bene fryzjerkę, czyli głównego wroga włosomaniaczek. Zapraszam do dyskusji, a dziś przeżyłam niemały szok, gdy weszłam na starą dyskusję a tu błąd 404, szkoda że ponad roczna dyskusja MERYTORYCZNA została usunięta, a takie tematy jak "do czego byście się niekomu nie przyznały", gdzie jest pełno szmaciarstwa i pogwałcenia wszelkich zasad moralnych ciągnie się od 7 lat.

Gość gość
ale po huja znowu to zakladasz,masz obsesje na jej punkcie?nie chcesz nie wchodz na jej bloga.a swoją drogą anwen brzydka jest,taka pyza

Gość gość
Autorko za ile piszesz takie reklamowe tematy?

Gość gość
Niestety to że tamten temat został skasowany to tylko strzał w stope samej Anwen, potwierdziło się wszytsko co na tym forum o niej pisało...... Powstał też drugi temat po skasowaniu tamtego : http://f.kafeteria.pl/temat/zniknal-temat-o-anwen-p_6084041 i jeżeli sytuacja się powtórzy to będzie ich coraz więcej i więcej i więcej .

Gość Kamila475485
Po chuj to się w wodzie stoi wiesz? Po co ten atak? Oczywiście, że mi płacą za ten reklamowy wpis, już 4765783 przyszło przelewem. Nie spodziewałam się takiej odpowiedzi. A ty nie chcesz, to nie zagladaj na temat, też ci nikt nie każe. A jej blog jest dla wszystkich i będę tam włazić i jej nabijać licznik, kiedy tylko mam ochotę. Wracając do tematu, teraz jest zbiorowe oburzenie bo ktoś napisał, że wlosy na spotkaniu nie powalały.

Gość Kamila475485
Dziękuję za link :) nie zauważyłam tamtego tematu, więc nie ma sensu pisania na dwóch, dyskutujmy dalej na podlinkowanym forum, tu już nie odpowiadajcie, a obsesje mam a jak ;D przecież ja jestem ta co szmaci innych za napisanie złego slowa no nie? ;D to się uśmiałam

Gość gośgsdsć
Żeby poczytać co było w poprzednim temacie to trzeba wpisać go w google, a potem jest taka mała strzałka i tak kliknąć "kopia strony" tego anwen nie usunie :D Pewnie się poskarżyła i usunęli temat ;)

Gość gość
To ze nie ma tematu nie zmienia sposobu postrzegania anwen przez dziewczyny :)

Gość gość
Pierwszy raz? tutaj znika cała masa tematów, tylko spam wiecznie wisi...

Gość Kamila475485
Zapewne tak, ja się z tym spotkałam po raz pierwszy, ponieważ dyskusja o Anwen jest jedynym tematem na kafe, w którym się udzielam. Ale nie wątpie,że reszta rozsądnych tematów ginie, a zostają takie jak "do czego byście sie nie przyznaly"

Gość lokiii
Podnoszę. Lubiłam sobie poczytać ten wątek, a co? ;P Wchodzę, a tu usunięty....

Gość gość
Anwen powinna zamknac bloga bo i tak nic nie robi a na sile sie promuje

Gość gość
z a komenty głupich bab wyjeździ fuerteventura i za 80 produktów do włosów w łazience, szampon, maska, olejek - 3 produkty tak koncze

Gość gość
proste włosy, naturalnie kręcone, suszarrk,a prostownica i szczotka zwykłe, geste wlosy, suszone na powietrzu lub walkowanie, do tego wyochala rossmann, hebe, zielarskie i rozjasnija przez dwa lata o dwa tony, umyla do higieny intymnej i ziaja

Gość gość
nie robcie gwiazdy z laski co wkręca petal fresh i brokul, umylam wlosy 10 razy zimna woda, potem n a mokre dalam prostownice, wymyslmy nowy olej - brokulowy, ugotowac brokul, odsaczyc, dodac oliwe z oliwek i na leb i sobie wylac